[ARMY]防彈少年團BTS討論區(42) Welcome to Chapter Two of BTS!

836 回覆
28 Like 9 Dislike
Unfiltered
我估Seven年尾之前破10億 JK生日之前破5億
今年內top 10 佔9 首無難度
哇俊仔wvs
話說V仔班中國fans YouTube注水 俾人爆咗出嚟 而家諗住等JK下次首新歌出嚟幫佢注 一齊共沉淪 係咪黐撚線㗎?
泰亨不嬲水份高
但真係冇諗過幫隊友買views 跟住詆毁佢 毒唯真係黐撚線
注就個個都注但好心注得聰明啲
好似Spotify filter rate 就勁高浪費哂
有啲咁嘅事? 邊度睇到㗎? 我見泰兩個MV嘅views同like數都好正常, 唔特別高, ratio亦無異常
數字低就話flop, 數字高就話水份高
泰嗰兩首同set me free都係27%左右, flitter得特別多, Jimin之後嘅like crazy變返正常水平, 希望泰粉可以今次學精咗, 之後同樣可以變返正常水平
Daisuki
都估到你又會伸個頭出嚟
以後大家都唔好講泰亨變咗油膩咗泰亨水份高支那泰唯係最toxic嘅癲西如果唔係又會比人話你ot6惡毒過公海
我都估到你又會乘機唱衰泰亨, 人哋係講緊毒唯疑似拉隊友落水, 你就唔評論呢個行為, 但就衝出嚟講句泰亨「不嬲」水份高, 真係唔知你憑乜下呢個結論, 就係因為佢數據高大陸fans多? 正如另一個阿米都講咗, 所謂注水呢家嘢個個都咁做, 但你特別鍾意針對泰亨, 每一次都係咁, 其他成員無solo粉? 其他成員嘅solo唔注水? 阿米無為防彈注水?

成日口口聲聲話自己討厭毒唯, 不如你先反省吓自己嘅言論, 問吓自己點解成日針對個別成員? 你要批評嘅話, 個個成員都總有缺點俾你批評, 冇人係完美, 但你總係咬住一個成員唔放
on9嘅都明泰亨水份多係話佢啲毒唯刷得勁過其他成員啦唔通佢自己刷咩,佢支那solo stan最多課金最多連學校同橋都起比佢最dedicated幫佢stream唔係水份最高係乜
再者我上次都已經講咗,依家所有成績都係fans刷出嚟,邊有咁多路人(除咗今次seven之外),你要扮傻扮失憶嘅就繼續扮
btw 冇話過佢flop唔好打稻草人
防彈從來冇試過YouTube注水 其他人solo都冇注水喎 一次過買590萬views 佢係第一個開先例咁做 不過佢本身有前科 佢IG Spotify fancam 啲數字都係毒唯幫佢買返嚟 而家都唔爭在買埋YouTube 如果唔係而家俾人爆咗出嚟 分分鐘9月8日主打歌出嗰下注1億都唔出奇 防彈YouTube不注水英名 就咁毁咗喺佢班fans度
我記得有次有人講jk人氣高過v之後佢都出黎發癲次次出現都淨係講v/柾泰cp,又拉踩過國旻同話唔信v jennie係真,真係唔知邊個先有問題
十隻手指有長短
7 個人喺大家心目中嘅排名總有前有後
鍾意嘅就聽多啲stream 多啲
無咁鍾意嘅咪睇少啲
不過我自己都覺得今次泰亨搵閔老母合作嘅成績無預期中好
個schedule 拉到咁長中間得啲雜誌出吓
熱度持續唔到,碗湯都凍哂都仲未出主打
本身仲對強強聯手好有期望
咪我囉我仲要話"應該係"咋佢又搬曬spotify billboard ig出嚟又盛
https://lih.kg/xEdGBFX
https://lih.kg/zwxbNuX

post返出嚟比人睇下我心腸有幾毒呀嘛
明明真心話圍爐個post都有講下其他成員啲八卦一向都係邊度有人提就搭嗲講兩句
而且有啲我覺得係為屌而屌泰亨嘅位都會講下,但就變咗淨係針對佢
V同JK叮噹馬頭 真係人唔笑狗都吠
其實如果連ARMY專屬既圍爐區都唔可以講某d野真係好可悲
得嗱得嗱, 唯獨泰亨嘅所有高數據都係買返嚟, 所有view數like數都係靠買, 只得佢嘅毒唯出呢招, 佢嘅毒唯厲害到改變所有數據扭轉世界, 其他成員嘅毒唯好清高, 唔做注水呢啲行為
你有病睇醫生啦, 我幾時次次出嚟講cp仲拉踩國旻呀? 係咪你自己先係國旻fans呀? 我次次出嚟講V係因為佢係我bias, 我為佢講說話有咩問題呀? 而且我需要喺呢度幫其他成員講說話嗎? 其他成員冇俾你哋成日踩低, 相反佢哋喺公海俾人踩, 你哋就返嚟呢度圍爐為佢地辯護
至於Jennie單嘢, 我上次出嚟就係嘈呢度部份人因為拍拖而否定佢嘅貢獻同努力, 我係話佢咁大個人拍拖無問題呀! 我話覺得單嘢係假已經係上年5月第一次傳出緋聞嘅時候
講jk人氣高過V嗰次, 係有阿米話V嘅人氣最高, 然後有其他阿米唔贊成, 話某些數據顯示JK人氣高啲, 然後我先quote其他數據再總結兩個人氣都咁高好難分高低
呢刻我深深體會到乜嘢叫做誣蔑, 自己記錯晒所有嘢無中生有就可以咁樣踩低一個人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞