[ARMY]防彈少年團BTS討論區(42) Welcome to Chapter Two of BTS!

836 回覆
28 Like 9 Dislike
睇佢玩青春可以玩幾耐 創作能力被ts 屌打 創新標新立異又不如billie eilish 雖然樂評好過上一張 但冇上一張咁好聽
今日好多人浦頭好多updates!
南俊封面又型又靚
95 好溫馨,智咪嘅撐場真係永不落空
泰亨嘅韓國打歌舞台係咪拍哂嘞?
師兄你有時間可以去公海屌柒個twice fans 我真係冇乜力水嘥時間同佢拗
你戰鬥力好強丫
先撩者賤無啦啦引戰
所以大家都忍唔住反擊
大家今次早啲訂…
又想請教吓邊度訂到
gmarket ktown4u yes24
發生什麼事?
有人搏屌 話Bp紅過bts 所以咪過去公海屌柒佢囉
有無Link
[KPOP] K-POP 2023討論區 (40)
https://lih.kg/ADGhKDX
#643 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
留意到佢淨係借其他團嘅成績嚟踩防彈
但自己隊twice就冇嘢講到
佢唔通承認BP超越咗twice 做第一女團 自取其辱咩?girls help girls?

要買哂四個封面
要來的始終要來

大家好,这里是BIGHIT MUSIC。
感谢始终对防弹少年团予以厚爱的各位粉丝,以下是SUGA的兵役相关后续公告。
SUGA将以即将到来的9月22日为起点,开始履行兵役义务。
兵役起始日及进入训练营当天,并没有另行举办的官方活动。希望各位粉丝在SUGA服替代役期间,不要访问他的工作地点。请大家在心中温暖地为SUGA送行,并予以鼓励。
此外,敬请注意不要因擅自使用艺人IP的各类旅游及套餐商品而遭受损失。我司将针对擅自使用艺人IP的商业行为采取相应措施。
同时,希望大家继续给予SUGA支持和喜爱,直至他履行完兵役义务健康回归。我司也将不断努力,为艺人提供支持。
谢谢。
今次可能唔齊人送糖入伍
小國23 號要喺new York 唱Global Citizen Festival
冇可能次次都齊人 糖應該都唔想JK為咗佢推咗個表演呀嘛 啲人買晒飛又盛
替代役會用先上班,中途大概六個月時先去訓練所,再繼續上班,應該唔存在送入伍呢個畫面
21個月真係好長好長
但肯定好多唔聽話嘅人走去佢返工地方捕佢
有特別安排的話會唔會又俾人鬧有特權
V - Slow Dancing / THE FIRST TAKE
https://youtu.be/ebhi9c5IbHE?si=NN9yIpMPu9UfqaMd
喺香港生活好難過
多謝佢哋令我可以至少有盼望捱落去等佢哋返嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞