試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (78) | 18/7通頂老直陪你放榜 | EA Exam真係驚 放榜篇 |

1001 回覆
25 Like 29 Dislike
其實我都好欣賞修仔
但你咁吹捧法,講真真係好老尷
明顯假膠啦師兄
屌 我真係唔識分
510最成功嘅地方係佢引發到大家討論
做戲慢慢嚟啦冇得強求始終講天份
新人做好自己擅長嗰樣先已經夠
依家個台對劇場又唔係大需求
況且都唔係所有女幕前都好成功
阿慈早一年出道都唔見多嘢拍
依家定位都係似返網片

亦都唔需要一定要做演員
做到個好嘅youtuber已經唔易而且有價值
我身份係假 但講嘅嘢係真
好似琴晚秋生哥玩9upper咁
都幾同意你既睇法,甚至覺得你睇得好通透

諗番今際ep2嗰陣死亡之後第一個動作係拎起包餅食睇到我勁撚嬲,用一個極牽強既方法去hard sell 為食人設。我覺得唔係Nero(佢既PA)教佢就係阿修教佢咁做,完全唔了解佢個性就direct佢咁樣做人設。當然都有可能係佢自己on9以為咁樣sell 人設係work

Anyway,我認同你既講法都幾解釋到點解510係今際ep1,2咁多人鬧
牙影三姊妹
咩撚野SELL 人設, 佢本身就係為食個集個撚個都去拎野食架啦, 510笑得特別開心先剪出黎, 根本個個都拎住包野食, 第一集食雪糕又係, 個個守柱都食架啦, 佢笑得特別開心姐
係真 講撚咗十個post都仲講緊
今晚 Ernest 劇場
慘, 仲未有unfriends
明明6月實謝已經拍咗
喪屌個19.20歲𡃁妹咁耐 R哂頭
https://youtu.be/cXkiS8zibgg
試映劇場《好撚痛啊師父!》|試當真
7月17日
彩色 | 2023 | #師父、#真命天子、#好撚痛 | 粵語 | 中文字幕 | 5’ |

故事簡介: 阿孝出現了,Wendy想知道他是否自己的真命天子。

主演:
陳苡臻 @krisssica
岑珈其 @kakisham
其他唔講,牙moon點都稱唔上女神/女朋友feel你話吧吧都合理d
caca好明顯扮緊510
有新歌聽!
泰妹+Young Hysan - Care No More (official audio)
https://www.youtube.com/watch?v=Oqum8zUWrt4
《鋼之鍊金術師》香港版,張天賦飾演愛德華。
https://lih.kg/bADBKeV
我諗起含爺
唔係話唔好睇,但點解而家啲劇場全部偏鳩味多,愈黎愈captv化
同collar 新歌撞名
新片幾好笑
Collar新歌叫idc喎...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞