試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (78) | 18/7通頂老直陪你放榜 | EA Exam真係驚 放榜篇 |

1001 回覆
25 Like 29 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=xoB5jDjEy2o
《慈出片》EP3【校花Super Shy?】510是非,我細細聲講你聽|試當真
彩色 | 2023 | #主持、#負評、#成長 | 粵語 | 中文字幕 | 9” |

故事簡介:
510(吳伊琳)作為校花冠軍,理應萬千寵愛在一身,但為何其幕前表現一直備受爭議?
她請教了戲劇導師,游學修先生亦委派她一個重任 —— 擔任謝票場主持。

主演:
510 @skuu.i
倪安慈 @ngaionchi_kathy

導師:
Actor Base HK「演員訓練基地」@actorbasehk
張錦程 @emotion_hk
Hanks @unclemoving

智囊團:
游學修 @neoyau19
許賢 @official_huiyin
蘇致豪 @official_sochiho
潘宗孝@ernest_pch
Stone @lam__tsz_fung
唐浩然@jackygoodog
滕毅康 @tnhong_084
檸檬 @lemonho

謝票場嘉賓:
黃秋生 @anthonyperrywong
尹光 @silly.father

負評人士:
Victor(市民)
Donald(遊戲設計師)

https://www.youtube.com/watch?v=xoB5jDjEy2o

《慈出片》EP3【校花Super Shy?】510是非,我細細聲講你聽|試當真
彩色 | 2023 | #主持、#負評、#成長 | 粵語 | 中文字幕 | 9” |

故事簡介:
510(吳伊琳)作為校花冠軍,理應萬千寵愛在一身,但為何其幕前表現一直備受爭議?
她請教了戲劇導師,游學修先生亦委派她一個重任 —— 擔任謝票場主持。

主演:
510 @skuu.i
倪安慈 @ngaionchi_kathy

導師:
Actor Base HK「演員訓練基地」@actorbasehk
張錦程 @emotion_hk
Hanks @unclemoving

智囊團:
游學修 @neoyau19
許賢 @official_huiyin
蘇致豪 @official_sochiho
潘宗孝@ernest_pch
Stone @lam__tsz_fung
唐浩然@jackygoodog
滕毅康 @tnhong_084
檸檬 @lemonho

謝票場嘉賓:
黃秋生 @anthonyperrywong
尹光 @silly.father

負評人士:
Victor(市民)
Donald(遊戲設計師)

傳說中嘅Victor!
呢集慈出片好撚正!
So far 同意Donald 對510遊戲表現嘅評論
不過0姐謝票場我OK的
紙牌510更加係神來之筆
世界大戰抹黑宇宙了Can you feel?
moon po咩?睇唔切
請cam man幫佢拍reels
課咗咁多金終於有得上鏡親口鬧510,hater模範
佢ig 就黎10 萬,同d 片真係好高view 真係可以唔使靠公司,自己做仲和味
睇埋今日條慈出片就明
修睇人真係好撚準, 未做之前邊個會諗到叫510做主持
呢個時候出條咁既片,似捧殺多過似想幫510

俾d空間佢靜靜成長,用表現說話好過啦
印象中呢度之前有人咁提議過
同埋修都試咗幾個唔掂先試到510
試當真做咩都有人屌架啦
Hater天花板
再有類似環節可唔可以搵羅生上去
奀星!奀星!奀星!
https://youtu.be/WdATEOx0XVc
有無邀請Victor上埋謝票場?
個story講咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞