試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (78) | 18/7通頂老直陪你放榜 | EA Exam真係驚 放榜篇 |

1001 回覆
25 Like 29 Dislike
呀康思考方式好清楚喎
17歲仔拍EA EXAM可以好完整咁, 將自己當刻嘅諗法組織同誠實地講到出嚟其實好難
捱多幾年吸返多啲墨水同人生經驗應該大把前途
有時睇睇下都唔記得牙康其實得17歲
佢有做毛記咩?我以為佢係做熊仔頭intern
仲要全部校花校草其實最多都只係20出頭,好似泰妹咁,宜家已經要佢冇ear moon踩台live跳唱,幾期待浸多幾年,佢地可以去到咩高度。
有shadow
大家唔駛屌啦

Moon都有俾機會佢
大家唔夾夾冇計
或者直情係Moon自己㨂唔簽?

Nat就番緊正職
唔想take risk可以理解
初入行藝人嘅人工點養得起佢
無可能moon自己唔想簽啦,佢都唔知幾想有channel support佢拍直片,依家連cam man 都無
我係想睇多啲腎仔講果樣野姐,前輩帶多啲青年軍拍劇場
都冇見過校花有機會比豪腎修是旦一個帶住做劇場做對手戲
之前啲劇場都係校花配校草,得罪講句,咁既組合就完全冇興趣睇,冇人帶住佢地亦唔夠好睇
其實觀眾自己傳啲冇所謂嘅嘢佢都唔使理嘅,之前都傳咗咁耐邊個簽邊個唔簽啦
如果簽埋moon阿慈會好大鑊
其實除左Katherine其他果幾個唔係預左會簽架咩,做咩好似發現新大陸咁
反而係唔明啲男仔做乜一個都唔簽
其實唔差
因為已經係幕後做緊PA?慢慢浸總有機會

不過修又真係企硬唔簽皓嵐,可能真係逼佢畢業先
咪簽左牙康jay 曾sir meaing都幾差下喎
公司角度簽多佢一個數面上都唔會點蝕
有樣應該都夠廣告回本
而且走咗個ca姐可能想搵多一兩個搏下

覺得佢同安祖嗰陣大眾靚女又唔同
以前一直都係估估吓啫,仲有變數,一啲都唔firm
依家IG follow照channel一貫做法(唔計盤菜玩嘢嗰次),接近半官宣係試當真成員喎
jay好差咩其實我覺得jay幾好
有效果有反應係樣衰啲同溝左安祖係原罪姐
曾sir舞台劇聽講唔錯,係唔識social大鑊啲
meaning唔洗講啦勁多廣告齋吸金一流
曾sir,Golden好似都有做PT PA
其實我覺得Meaning 係有得練下
係即興表演先唔得

btw 真心覺得法拉比會過癮
interview條片真心正
唔明點解,啲人話佢好老正
呢個都真係估唔到,以為皓嵐同佢哋咁熟實簽硬
但都未嘗唔係好事,始終佢仲咁細個,現階段無謂影響佢讀書,遲啲都仲有大把機會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞