試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (78) | 18/7通頂老直陪你放榜 | EA Exam真係驚 放榜篇 |

1001 回覆
25 Like 29 Dislike
講慳水慳力電影會都係
但一樣喺節目表除名
我估試音片同電影會應該係改不定期je
(不過無可否認配音片係越嚟越難做)
拍完重要剪
我估唔係個個咁得閒先加唔到個產量
配音片電影會都好難定其做
剪係佢哋自己剪喎,唔會用幕後時間
幕前自己兩個月先一次真係好難話無時間
solo心事台坐studio兩個鐘覆chatroom仲方便
呢個真係比錢睇嘅野
人地比錢都冇時間剪就唔出我唔係幾接受到
度配音片又要時間,不如俾啲時間度劇場或者其他作品
配音片成日中版權
好難搞
真心會忙得過修同賢?2個月剪條幾分鐘都冇真心講唔過去喎又唔係迫你要有半個鐘,剩係開機講幾分鐘近排做緊咩都唔得?忙到咁會冇近況講?
齋talk唔洗特效都得啦
修好多時都係咁 齋talk唔點剪都好睇過其他人
得罪講句,其實應該得豪哥出唔到
豪哥純粹拖延症
見dc都有人咁講 提議每個月開多次心事台
唔係solo輪一圈要等18個月

畀人話返佢依家一個月兩次已經係bonus觀眾賺咗
因為membership嗰度仲係寫不定期開台
要求開多次會激嬲修仔搞到心事台收皮

屌 奴性會唔會太重
直接退咗算
佢叫人唔鍾意就退,根本係幫channel倒米
https://www.youtube.com/watch?v=bB3K-WkAkX0
《搞笑教室》@138週|試當真謝票場精華!
主持:Nero、510
幕前:豪、腎、修、Ernest、慈
幕後:Ellen
嘉賓:鍾雪、張錦程、Hanks、陳健朗
其實牙慈啲片剪得都幾好睇點解演算法唔眷顧佢
唔知有冇睇錯,岩岩發現ca姐竟然連安祖同阿影ig都無follow 校花佢好似只係follow左Katherine, 510同泰妹
之前都未簽
得510同泰妹一早簽咗
Katherine就應該係試玩毛一齊玩嘅人都follow哂啫
又係蝙蝠洞班友
點解你地可以咁得閒去留意人follow邊個
都唔止阿慈一個
不過唔想呢度變埋群屌微辣區,連登已經夠多啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞