試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (78) | 18/7通頂老直陪你放榜 | EA Exam真係驚 放榜篇 |

1001 回覆
25 Like 29 Dislike
其實睇edan mv 9成都淨係睇Edan,條女係邊個根本冇人關心,班鏡粉應該覺得影阻撚住曬
其實係,好似上面話表白一定勝利,好認真講個劇本好麻麻下,係好在thumbnail同標題,真係要講近幾個月得豪哥歌一條劇本係好
咁又唔係咁講嘅
Mandy當日的確係因為拍 E先生連環不幸事件MV而紅
而家個MV都2千萬Views

不過呢啲真係好講天時地利人和
傳媒造勢等等
今次Shadow做到edan 新mv單獨女主角都唔少傳媒報導
睇吓後續紅唔紅到囉
之前同個做廣告agency既朋友吹水,佢話安祖個保險廣告保守估計袋左50萬(連埋試當真份錢)

但佢話試當真好似唔願賺廣告錢咁,quote親都天價(佢有個客點名想搵阿慈做d平面廣告,收到個價過左廿萬,即刻縮沙)所以得公營機構同平平地ig 出個post最多
首海闊天空好撚癲!!!
做咩要做爛市, 重點係真係有人肯比
阿慈睇廣告量我諗就真係唔係多人肯比
上面都話廿萬已經不了 呢個價呢行計應該唔算高

Natalie做廣告公司, 都話試當真好貴
你個問題我都想知

仲有一樣得意野就係佢話近兩年d公司都有興趣問佢地拎d YouTubers 同林明禎做 proposals,結果就令d老細覺得林好抵用

同埋9896 bid廣告好打得
藍妹: 我全都要
暫時睇佢ig follower就無乜大幅增加咁囉
都真係,5日升左900 follow左右,follower 係校花當中算比較少,連Abbie都有53K
竟然
我覺得近期好撚痛都唔差喎
近期啲劇場view數真係DUP左,呢幾個月都係靠星期四啲片撐住
不過可能咁劇場先冇咁大收視壓力,可以拍啲佢地自己想拍既野,e.g. 橋橋
阿影靚,安祖都靚。但阿影既靚唔係人人都會覺得靚,唔算大眾眼中既standard靚女,而係偏向有特色嗰種(即係類似9896)。 相反安祖既靚係大眾都會認同既靚女,五官標青仲要有身高加分。比著我都會捧安祖
E先生成二千萬views,mandy ig先得14萬follow,真係叫紅咩,成效好低喎
此女只應天上有
開頭幾好既,ca其呢對組合好有新鮮感,火花都有,睇開頭有d13b feel,後面完全暴走,覺得浪費左條橋同組合
Mandy Tam 都要再靠903球賽先再爆一爆
其實9896路線係更值得捧 傳統靚女太多
問題係9896路線係賣高檔女裝 有好強女觀眾緣

而修話過影難啲有女fans 之前呢度都有人話佢二奶味
結論係影未必真係行到9896路線
近排kayan同袁澧林喺東京拍嗰廣告,就知呢款樣幾受大品牌歡迎,陳漢娜 牙影 Marf都有呢個feel。
男人角度睇係幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞