試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (78) | 18/7通頂老直陪你放榜 | EA Exam真係驚 放榜篇 |

1001 回覆
25 Like 29 Dislike
尊重呀師兄...
HERE WE GOOOOOOO

今鋪真係要睇老闆’s表演點樣捧起Katherine
無Natalie同Moon
你係咪講中咗
其實咁明顯點會唔中?

我諗緊阿moon有幾多彈藥可以請cam man 幫佢一星期拍兩條reels…
但無講Katherine同康

最可惜無Moon 同 Natalie
Natalie係因為本身正職轉唔到artist?
Moon係本身想單幹?
三個新加校花都爭餐死 點簽晒
牙康做表演好似好kick
佢而家個形象咁健康,梗係簽咗返嚟先
雖然可能要讀書,唔係成日出現
有得揀嘅moon點會唔想簽?
就算自己拍reels有studio support都好好多啦
好想睇多d阿moon,真心可惜

不過佢自己搞都好既,佢認真既話應該會勤力到過火,到時要承受當初ern9 & 慈果種壓力
真係唔明點解佢會覺得請cam man係work

佢依加學生身份想start up緊係搵個志同道合既partner 拍住上一齊做架啦,出錢請cam man佢有幾多錢去燒阿

另一個做法可以參考serco(ig賣衫果個),就係搵條做到cam man既仔一齊做。 Serco起家都係靠佢條仔做攝影師,自己做model 去賣衫
3個校花都可以行model廣告路線
兩睇,有support 但係要比公司食水腳,佢依加ig 都多follower 自己接隨時賺得多過之前
希望可以保持合作,同埋D social experiment 多D出鏡

校花校草果期冇跟d live,但睇到大人棍既阿 moon 就被佢震撼了

之後見佢拍直倒,雖然唔好睇,但都感受到果種 passion,可惜佢同試當真D人好似真係sync 唔到
我諗佢sync到阿慈嘅
觀眾緣贏曬
佢暫時都係要玩綜藝先啱佢,基本試乜都得出現多過劇場架喇
Sync到老板先係王道
可能真係問完即刻解
牙月夾宜家毛記班新女幕前多啲,之前佢又做過嗰邊intern。不過單飛對佢嚟講應該好過喺試當真發展,希望間唔中繼續合作。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞