試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (78) | 18/7通頂老直陪你放榜 | EA Exam真係驚 放榜篇 |

1001 回覆
25 Like 29 Dislike
豪腎自己出劇場都唔掂喎
劇場太高門檻
要演技、要故仔好
許賢見阿媽個段哭咗。諗起幾年前謝票場佢成日講腎媽故仔
並非踩一捧一,但睇一班素人純粹做戲真係好悶,睇左一集半都冇曬興趣再開黎睇
有少少明當初點解冇乜人睇校花校草
秋生哥
其實劇場個問題唔係邊個演,係冇咩好劇本,近期好D果套 這樣表白一定勝利 都係幾年前寫落

其實睇d劇場大致有三類:一係賣女(13b、唔通佢有男朋友)、一係抽水(uber爸爸、channel 需要...、)、一係尻到極點(豪哥演技訓練班)

抽水片見到完左個疫情之後都搵唔到主題去玩,同埋EA exam 可能改左許賢果D諗法,有主題想講就用記錄片,唔係劇場抽水;尻片就隨緣啦,唔知點解明明謝票場見到 d 幕後都尻尻地,但D片就冇好多條出到陣味,係一姐 keep 到。其實應該幫D賣樣既校花度身訂做D片,會捧到人接廣告添。
CapTV 咪又係一班甩皮甩骨既素人搞起...
所以咪唔撚知點解成日拎豪腎黎講囉, 而且片名同THRUMNAIL 先係最決定VIEW, 因為㩒左落去已經係一個VIEW
講到自己係試當真入面做咁,游學修對於View數不嬲最上心,佢自己有講過知道決定一條片View數最關鍵既係咩,當然如果你自認對試當真了解多過游學修既咁我收皮先
其實係咪仲有個足球紀錄片?
游學修點諗我唔知

但師兄呢個comment 串得黎真係9唔搭8
Ex-檔案:
點同 captv好笑得黎又鳩 就算個陣唔識佢地都會笑下
機動個邊全正劇搞唔掂 班參賽者又無乜個人特色
修前日先話nft啲錢使晒 依家又少隻金蛋
游學修有個vlog講過
你根本唔撚知佢講咩,佢係話佢知咩片多view,飲飲食食娛樂片一定最多但係佢地唔想行呢個方向,你要做劇情片唔係睇thumbnail標題睇咩春即係見到電影會大部分人已經唔會click,講經咩咁,如果係豪腎就有收視筆幸唔會咁差啦咁鍾意拎豪腎講但係事實已經證明佢地擔正都唔會自動代表好收視
你冇跟咪算囉,仲要喺度講自己冇睇過,仲掉返轉頭嚟話我,連登真係老作9吹當真
歡迎收睇《鳩當真》
捧靚校花但牙影要去拍Edan mv先開始多人識。靠試當真捧等到蚊訓。
個個都話要捧
邊有咁多資源咁多片捧哂咁多個
靚到咁都唔捧 隨時下一粒金蛋
好明顯 靚樣系列揀咗安祖嚟捧啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞