試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (78) | 18/7通頂老直陪你放榜 | EA Exam真係驚 放榜篇 |

1001 回覆
25 Like 29 Dislike
師兄呀,咪玩啦,牙月個口咁大
認同審美唔同冇咩討論空間,唔好傷和氣但以免誤會我曲線反moon,解釋多小小

Moon唔夠安祖同影靚,但我好少人初戀係迪麗熱巴或者咁yo既女仔掛佢地似ca姐同9896果類,當然靚啦,但靚到離地果款

我覺得 Moon似 yan b, 或者13b個位,係佢俾到種好貼力既 sweet 感覺
Ok 收到你
好似欣賞阿moon到過左火

算了,辭職去應徵做佢cam man
Yanny應該喺唔少人心目中仲靚過9896同caca
所以你呢個形容的確難relate啲

不過講真, 最覺得阿moon好gfable果次真係豪哥拍嘅大人棍
豪哥真心有料到(橋橋入面嘅泰妹同理)
成日比我個感覺都係月想搵石但係石冇反應
宜家都已經唔重要啦
牙月好似成日覺得觀眾唔想睇佢,好多時都話自己想做拍片剪片果個。果排佢做謝票場主持佢好大壓力,效果又唔夠510做得咁好。加上又唔夠Katherine靚同model身材,做花瓶都有啲抆,所以只能係呢個結局
但係牙月呢種咁純真地努力到出哂面睇嘅vibe又會吸到部分fans,我覺得五強校花最純真善良嘅就係牙月,過去一年借住校花嘅名氣吸到9萬follower我覺得牙月都算係好勁,雖然冇得簽試當真係有啲可惜,但係試當真已經幫左牙月好多,如果真係鍾意牙月嘅就應徵做佢camman 啦
佢果9萬Followers應該得好少關試當真事
至少2/3都係佢自己開始狂做ig reels之後先吸番嚟
講係咁講,牙月唔玩校花校草起碼呢度唔會有人討論佢,佢拍果啲reel好多都有試當真connection幫手,佢未玩校校草之前啲reel都爆唔到
校花校草果時覺得牙月好chur不討好
同埋自問對reels so far都是有偏見 (太多照抄自己拍一次)

但十分appreciate佢咁努力去追自己想做既野
真係一手一腳打拼
唔知佢會唔會睇lihkg不過都想講聲加油
嗰陣已經覺得佢好好,自己就快出局都幫咗康拉票先。
阿moon由選校花校草俾人話靠友台倒票先入到五強到依家個個都鄧佢唔簽約可惜,已經算非常成功
牙月入JFFT啦
咪玩,JFFT只可以全男
https://www.youtube.com/watch?v=WA2u4pUdbkI
彩色 | 2023 | #擲彩虹、#必勝法、#jojo |粵語 | 中文字幕 | 8’

故事簡介
彩虹仙子:「點可以令客人開心?」
彩虹經理:「點可以令客人開心?」

負責「擲彩虹」的兩位職員,分別問了兩條不同的問題。

主演:
Locker @locker_94
Yanny @yannyyc
蘇致豪@official_sochiho
LD發@ld_fat
新片掂喎唔知邊個導
久違工商片
攞晒做腦手術嘅錢嚟擲彩虹
證明咗個腦真係有事
locker又嚟扮ON9仔
locker
豪仔啦應該
我一開始都覺得似豪哥,但好準時喎條片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞