試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (78) | 18/7通頂老直陪你放榜 | EA Exam真係驚 放榜篇 |

1001 回覆
25 Like 29 Dislike
廣告唔遲得
配樂好似同大人棍一樣
都係逆轉裁判啲bgm黎
係豪仔啦 佢上次先話要剪片 貓工story又有豪仔叫佢加effect
逆轉D BGM真係歷久彌新
用黎夾呢D有反轉劇情ge片真係一流
今次同大人棍都有賣廣告
大人棍好太多了
玩死亡筆記但係對白寫得唔夠緊湊
大人棍個廣告夾硬入,呢個起碼叫做入到個故事
「感謝01報導
暫時二百多個留言中,你已引述了近乎全部的少數留言,相信網民普遍都理解和喜歡
謝謝」

創意+勇氣片
都唔指01
新mon成個集團都每日一報
PTSD 撚快D出黎等大家有得笑下
佢哋照用01果句留言串埋新蚊抄報導
大人棍有message 帶出再加廣告,呢條純玩野賣廣告,唔可以比較啦

豪哥真係 carry 劇場片,最近比較有印象既呢條、大人棍同ex檔案都係靠豪哥lead,秒秒鐘都有戲有爆點

講真,唔知幾時可以有機會俾豪哥揸正導/編一套電影,佢係有潛質拎金象獎既人
新時間表 go go go

休娛期之後真係豪哥表現最好,我最鍾意橋橋
配音片壽終正寢?
不過豪哥講過幾次橋橋太自己唔夠商業唔會再咁拍
依家劇場全面仆其實寧願佢keep住拍自己嘢
就算views數唔好畀個到好嘅發揮幕前其實都有著數
剪精華同試當直慳水慳力過配音片好多
第一週新時間表vs 豪哥vlog
希望豪哥做表率,唔好炒粉
人地直片係拍半個鐘出兩分鐘,佢哋隨時拍足一日先出到兩分鐘,講workload其實唔差得幾多
試音片都冇埋
好Sad喎
謝票場精華呢啲對有睇謝票場live嘅觀眾嚟講又冇乜意義
一時時姐 有時喺studio拋下杯食下雞翼都出到條

試音片創作門尷高好多 睇戲少啲已經好難度得出

試當直阿慈呢啲大把貨 你叫佢度一條試音片隨時度三個月
新加入班校花草唔知今輪會唔會拍vlog,不過就算唔會下輪都一定會拍㗎啦,然後而家成18個幕前,輪一圈差唔多成半年,真係唔考慮一星期兩vlog?我真係冇大愛到個個成員都鍾意睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞