試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (78) | 18/7通頂老直陪你放榜 | EA Exam真係驚 放榜篇 |

1001 回覆
25 Like 29 Dislike
爺爺琴晚個look話16歲我都信
millmilk d人係咪做只做陪伴角色
唔係 最好笑係藍仔頭 不過太撚癲出唔到街
有睇哂
都係三個老闆果part好笑啲
https://youtu.be/61Cm-ddNnvQ
試映劇場《UNFRIENDS 冇腦友記》誠實大膽必勝法 |試當真
彩色 | 2023 | #友情、#處景劇、#社會 | 粵語 | 中文字幕 | 9’ |

故事簡介:
大都市裡,朋友就是你的玩具。

主演:

許賢 @official_huiyin
蘇致豪 @official_sochiho
唐浩然 @jackygoodog
潘宗孝 @ernest_pch
L.d發(xx)@ld_fat
鍾雪瑩 @chungsaid

終於剪好
唔錯
今集又係豪哥擔大旗
豪哥carry
開始懷疑呢個系列係做緊實驗
特登拍到有幾唔好笑得幾唔好笑
再睇下係咪反而比平時啲片仲多人中意
現場收音嘅觀眾笑聲無我想像得咁有效果
唔知8月實謝會唔會再玩多次
現場收音嘅觀眾笑聲無我想像得咁有效果
唔知8月實謝會唔會再玩多次

一take過?
足球隊終於入到第一個自己射入嘅波
第一二集做oral test ,阿慈話佢似得小學程度,到依家成績出到嚟有3,阿康進步真係好大!

#️⃣ #multi_metro
📆 2023/07/25 12:00:37 UTC
📃 :
#香港動漫電玩節2023《好友音樂.擊》🎤歌手們同你走進二次元!
更多動漫節資訊 >>> https://ani-com.hk

最近超人氣動漫《我推的孩子》咁火熱🔥,動漫展又點可以冇本地「你推」嘅歌手表演!?🎤

新城知訊台主辦《好友音樂‧擊》,請嚟一班年輕活力歌手,喺今年動漫節首日同大家Chill下🎶🎵!表演嘉賓包括 Mike 曾比特 (@mikeeeee___ )、 Manson 張進翹 (@mansonvibes )、 力臻 (@lagchun )、 JNYBeatz (@jnybeatzz )、 Sabrina Cheung 張蔓莎 (@sabrinasa )、 JAIME張天穎 (@jaime_ctw )、 Windy詹天文 (@win_dy__ )、 Felix 林智樂 (@lamchiloklok ) 同 THAIMAY (@thaimay_spicy )!大家記得去支持下「你推」嘅歌手啦!🌟 🙌🏻

動漫節《好友音樂.擊》
📅 日期:7月28日(星期五)
🕒 時間:下午3時至4時
📍 地點:灣仔會展Hall 1 主舞台

#新城知訊台 #好友音樂 @anicomhk #ACGHK2023 #ACGHK #香港動漫電玩節 #動漫節 #Vtuber #Cosplay #曾比特 #張進翹 #力臻 #張蔓莎 #張天穎 #詹天文 #林智樂 #THAIMAY
▫️
https://youtu.be/rDlC9C04jyI
《★9UP★狀元岑珈其:返大6讀書啦 + EA EXAM 真係驚頒獎典禮》@137週|試當真謝票場精華!
主持:Nero
嘉賓:岑珈其、雞翼
人腳:許賢、豪哥、Ern9、Locker、阿康、DSE團隊、含爺、慈

https://youtu.be/rDlC9C04jyI

《★9UP★狀元岑珈其:返大6讀書啦 + EA EXAM 真係驚頒獎典禮》@137週|試當真謝票場精華!
主持:Nero
嘉賓:岑珈其、雞翼
人腳:許賢、豪哥、Ern9、Locker、阿康、DSE團隊、含爺、慈

siu4
謝票嗰陣都未係
咁樣算唔算正式宣佈
好明顯抽水啦
Bye moon
Thank you and goodbye Moon
其實幾時夠一年完約
21強開學禮,大約8月中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞