試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (78) | 18/7通頂老直陪你放榜 | EA Exam真係驚 放榜篇 |

1001 回覆
25 Like 29 Dislike
講真睇謝票場笑得好辛苦,510做主持係幾搞笑嘅,我冇反對佢做謝票場主持
只係覺得佢未夠份量擔正做劇場同綜藝未有好突出表現姐,不過睇左克蘇魯EP3,510係有進步嘅
一半半啦我覺得,我諗阿修都想要啲效果,因為510佢個人好難predict,秋生有心玩野的話亦係無法預測,咁live 嚟講佢地碰埋個效果可能好正,又無傷大雅,當然老正嘅人會睇到好忟
我對分析你有興趣好多, 如果你收錢開個AC 黎剩係幫試當真引戰反而都仲正常D, 如果你無啦啦憎510憎到要開個AC黎屌真心建議你要去搵人傾下
510真係唐唐哋,問啲咁嘅問題
秋生心諗依家咁既貨色都可以做主持 仲要有死忠fans
Nero 話510有啲好激嘅問題我仲諗住類似問豪哥平時唔準問嘅感情問題果種添,原來係問點搭車走,我爆笑左

你話佢好白痴好不在狀況咩?但講EA exam 時佢又意識到許賢佢地不斷講阿康得2呀3呀好似對阿康唔太好,馬上截住話呢度唔係討論阿康成績嘅,留返放榜再講,講觀眾比許賢comment 時亦好清晰反駁

秋生半讚半嘲話佢心理素質強,一係好自信一係好空白

可以目空老闆游學修咁訪問; 夠膽直率問人人忌三分的大前輩秋生點搭車; 响秋生離開時夠膽終結佢對話繼續去live; 文sir 講完個point 佢覺得唔太明可以無視大家叫佢重覆多一次; 勇敢截止眾人預測阿康成績差,勇於大力反駁觀眾留言

阿修話佢就係咁,所以有啲人覺得佢寸,無大無細無分寸,我就覺得佢其實由day one 參加花草時已唔在乎「紅」呢樣野,佢只係有興趣入呢行,佢好多野係好奇階段,佢未係太願意放低好多自己個性去遷就呢個行業,或者佢仲未好清楚點行,有啲花草參加時好著緊點討好觀眾,同時對公司嘅人聽聽話話,但510就係除左唔識嘅嘢要聽你教嘅時候多數都堅持做自己

阿修都講過話有啲觀眾就係鍾意睇呢啲唔似藝人的素人,當佢成熟圓滑左就會有人唔再睇佢,所以510每次出嚟個爭議咁大,因為對一啲人嚟講佢完全唔合標準應有嘅野,而另一啲人就覺得佢怪好新鮮好過癮
我唔係護零手 但你真係講得太好!!!
510真心清泉係實至名歸嘅校花
傳統定義嘅校花一定唔係佢,但投票玩法下win 到嘅證明觀眾口味都有變,今時今日娛樂節目太多,樣樣野都過眼雲煙,要响呢行生存keep住有人鬧好過無人提
修睇嚟一早預視咗劇場會沒落
所以花草主打直播同綜藝選咗510出嚟

一年之後八台聯播已經係用直播模式
熊仔頭同試當真由劇場轉型做綜藝做返起

只能夠話修仔眼光好準 而510係佢揀嘅人
唯有in neo we trust
基本同意, 如果堆護0手有你一半咁有理有據
應該唔會係咁幫510吸Haters

雖然我都仲未明要文sir 講完又講, nero同許賢渣實拳頭十分無奈, 咁都要讚係咩料
同埋問點搭車又係咩加分位
不過算啦, 一樣米養百樣人, 有人鍾意就得

我主要都係唔鍾意睇演技上未得的佢成日擔正劇情同埋綜藝上未能夠全情投入的佢
話佢白痴冇腦擺到明係偏見啦, 玩今際之國佢知道自己唔可以行開結果有J一叫佢出去就真係失分, 但係HATER 剩係會覺得佢掛住食先唔出去, 玩克蘇魯全場得佢諗到提示講緊咩但係HATER 剩係會叫佢收聲話佢唔識玩, 你話佢冇綜藝效果一回事, 你話佢冇腦一係咁講的人自己冇腦一係就根本唔肯去聽佢講緊咩, 都係個句, 理智係做唔到HATER, 已經唔撚講佢直播講幾多心水清的野
問搭咩車好撚好笑
點樣成日擔正, 佢做過幾多條主角? 唔撚比佢出就會有進步? 你呢D 究竟咩邏輯?
試當真靠綜藝做番起係無錯
不過關直播乜事

花草選舉就係因為直播先搞到無Noise
謝票場直播旺過一排都係因為今際之國同嘉賓陣容勁
之後都係跌番到千尾, 二千,
有秋生謝票場都係三千.......

咁綜藝做番起就唔關510事啦
綜藝510除左唔肯講大話
射橡筋唔想射人
有咩表現
半年擔正三條都未夠多?
>= kayan jessica yanny
未夠演技就做多些配角先
磨練一下

你可以話試映劇場影響力同Views數大不如前
但始終係試當真同其他channel最大分別的地方
依家個玩法變緊啦
試玩毛開始不斷搵嘉賓 星期六就上埋謝票用嚟捧510
謝票唔係齋talk 加好多唱歌遊戲環節
完咗剪埋長精華上youtube
用嘉賓大頭做thumbnail就輕鬆十萬view
繪麗奈條精華用嚟捧ern9有用過佢拍幾十條劇場

嚟緊劇場除咗班舊觀眾會反應大啲之外冇乜影響了
乜撚野510係佢揀嘅人呀,同囚人選講到校花人選咁打飛機都唔洗打到咁呀
同埋修冇預視劇場沒落,咪屈
老實講,試當真嘅直播其實唔算好吸客,好難做到jfft 咁出色,好講個人魅力
佢地本身就係藝人大把JOB接唔通你話佢唔比機會KAKI唐記LOCKER咩3條劇場講到好撚多咁, 有幾多呀? 你唔想見佢就一條都多架啦
誇張啲咁講姐唔係exactly佢揀出嚟
而係佢設計個賽制下 510係最符合佢嘅要求
呢個認同 直播個人魅力得510豪哥有
所以要做好多嘢去補救
搵嘉賓撐場 玩遊戲唱歌 剪做精華

Jfft肯勤力啲剪精華方便街客睇都會做大好多
No bullshit, ok?
演技未得同綜藝唔好睇,我覺得佢仲係做緊人地比佢嘅task , 而唔係清晰地想演戲,同有意識地去做綜藝效果,兩樣野都係要演一個唔同嘅人設,呢樣野就違反左佢個性,所以佢入唔到去,有形無魂,唔知訓練後做唔做到

有一樣野佢好輸蝕,佢無乜sex appeal, 比人感覺太細路女,有啲大熱片種好難比佢做,觀眾好難投射當佢係ca 姐,kayan9896 同yanb 果種女神/女朋友/一個你想追嘅女仔嘅角色,呢方面 angelia, moon, shadow 就好符合呢啲需要
510 條線應該係同阿慈近D,都係冇得靠 sex appeal 做靚女去演(唔明點解有人因為對波去J阿慈)

呢類女仔做演藝係蝕章既,阿慈就行麥美恩、蘭西果條路做假膠、丑角,510 就要D時間摸下囉,不過認同佢有一種真誠係到既
試當真最多 hater、最明白 haters 點運作果個就係遊學修

有 haters 代表有人講你有 noise, 屌睇下近排試當真d post 推得最快係咩? 班 haters 肉撚緊咁講510仲推得快過繪麗奈live、黃秋生劇場

https://www.youtube.com/watch?v=WdATEOx0XVc&ab_channel=%E9%87%91%E5%89%9BCrew
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞