試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (78) | 18/7通頂老直陪你放榜 | EA Exam真係驚 放榜篇 |

1001 回覆
25 Like 29 Dislike
一開波已經笑到仆街
辛苦零姐
0姐頂住
2條友係咁食花生
用黃秋生幫510搶精華 又輕鬆10萬views 又要好嬲好嬲
玩9upper
修:謝票場以後都交畀510
講緊你班柒頭510 Fans的罪狀
你都要扯埋510落水
做fans做到你咁都幾撚柒廢
又想扯埋去其他幕前到呀?
你想扯去邊個度
我懷疑佢地先係真Hater,依招扮護零手趕客先最撚出色
建議手足可以慳返啖氣
510今日問d問題堅勁
拍完野, 點走? 搭咩車?.......
你同修點增加Bonding.....?
問小學雞應該好適合

準備真係好好
黃秋生出名老屎忽 見你得廿歲準備得幾好都係撚你
同佢玩膠先高招
佢連強尼都撚
9upper真係要睇人玩
其實做 hater 玩狙擊冇問題

不過瘋狂狙擊一個youtube channel 入面一個未紅既靚妹就未免顯得個人既世界好狹窄...
護零手瞓醒未,而家係屌緊護零手,唔係屌緊510啦
你求其睇下CR啲comment,510只要講嘢就有人屌,你覺得真係針對佢個人咩,你睇下仲有邊個幕前有咁嘅待遇丫
510明顯就去錯地方啦
不過護零手又要嚟批鬥hater架啦,點解510咁吸hater 護零手從來唔會諗
你諗清楚未姐? 又話自己唔係HATER一陣又講到自己做HATER 好撚有道理咁, 一陣又話個AC開左好耐比人篤爆岩岩先甩P牌又潛一排水, 不過HATER 就不嬲都唔理性唔係都做唔到HATER
你屌0做主持差都冇問題 但冇理由睇唔到佢係live既作用
冇佢變左秋生同一班刷鞋仔正經傾計一定勁撚悶
其實比秋生撚呢個練習機會都唔係人人有/咁易有
前面仲有人話搵佢做主持係懲罰
擺明用嚟捧佢上啦
Hater又要嚟批鬥護零手啦,點解護零手咁firm hater從來唔會諗
講到班510 fans好有理性咁,其實fans 同hater 都係一體兩面,只係用唔同方式去關注同一個人;鍾意同唔鍾意一個人有咩理性好講丫,fans 可以變hater,hater又可以變fans,其實我而家已經冇以前咁憎510啦。
我想講嘅係510係吸hater,但係你地咁樣批鬥hater係唔會令到510變得討喜囉,我真係理性分析緊件事,喺度想討論510有咩位可以改善,反觀你地班護零手好似仲唔理性,淨係俾人睇到你地有幾惡,你地仲似hater過我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞