試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (78) | 18/7通頂老直陪你放榜 | EA Exam真係驚 放榜篇 |

1001 回覆
25 Like 29 Dislike
阿慈擺明係人都follow㗎啦
都ONL79,我都好唔鐘意微辣班柒頭
但人地IG follow邊個關你撚事咩?仲要好嬲?係咪有病呀?
Ching燥狂症?
人哋好嬲唔通又關你事咩
分分鐘佢地連人地個IG叫咩名都唔記得
喺依家做乜行為都會被放大檢視ge情況下, 乜都唔做先係最好
呢個時候unfol人盞俾人focus,又作八卦新聞
啱呀,跟番自己個flow就得,本身步步為營嘅繼續步步為營,一路係人都follow嘅就跟番自己style,唔通真係日日go through條list一次睇下unfollow 漏咗邊個咩
典範:佢老闆
除咗兩個partners、自己條女、
同埋自己所屬公司嘅官方IGs
就係得金像獎
的確係少咗好多麻煩…
(雖然已經好多PR haters搵上門…)

(一眼見晒,得試當舖show唔到出嚟)
喺連登有咩唔鐘意、睇唔順眼就直屌㗎啦
有咩問題?

其他嘢用小帳睇算
廢事煩
講開又講
試當真個ig無follow demo records
係咪唔記得follow?
定係當demo records 係比較獨立嘅單位?
牙修好似都係當年奶過野,所以先變到宜家咁
佢咪正正講緊自己睇法
咁又有咩問題
連登最多就係呢類唔關自己事嘅都好嬲好嬲架啦,屌嚟嘥鳩氣,屌呢啲人仲俾人群屌返轉頭,咪由佢哋喺度自hi下囉
不過係希望佢地講微辣可以出返去講姐,出面咁多個po講微辣仲唔夠咩
樓主收到風今晚係試玩毛?
試玩毛唔會零宣傳咁出掛?
如果今晚試玩毛正路會出個預告先,而家都冇應該機會好低
我咪正正講緊我對佢睇法嘅睇法囉
又有咩問題
啱呀!真係屌嚟都嘥氣
不過佢之後有解釋番,當我反應大咗
佢邊有閙你
E個其實exactly 可以用返喺個p牌身上
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞