試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (78) | 18/7通頂老直陪你放榜 | EA Exam真係驚 放榜篇 |

1001 回覆
25 Like 29 Dislike
Jay係唔錯
不過佢應該志不在此
佢應該同Moon一樣,偏向自己搵嘢玩
Jay係場外因素啲人先覺得佢差啫
曾sir似係對上一次出現謝票場炒咗車
反而Meaning原先估會簽,外型幾好,雖然又係講嘢唔掂,但做吓Model接廣告收佣其實都幾好
Jay連頭都浦,已越位都退出曬,講經咩
曾sir諗諗下還好,我收返
至於meaning今年已經少左好多廣告,上年咁多好大因素係受惠於比賽期加古生加持,班pr賭佢會爆紅啫,同埋佢能力上真係極廢
一單還一單啦
心事台邊有爆簽邊個
Nero好懶醒,又多廢話,見到都唔開胃
咁多個入面最無好感就係510
真係得康石值得簽
其他果啲咪搞啦

Jay咪專心做保險
退出埋已越位
Jay開頭就吸引,但之後無我想像中咁有趣
已越位3個人問題都係一樣,本身有吸引嘅位但跟唔到channel嘅vibe
Jay可以做幾好嘅綠葉
不過實際啲睇
係搵唔到食
唔會有廣告/業配搵佢
又唔同意
無論咩定位做得夠好都會搵到食
好多做得起嘅男youtuber都甩皮甩骨
皮膚白雪雪 緊身Tee已經好正,唔好理咩定位。
嗰時法拉比同人開ig live好真心膠
法拉比呢啲都竟然有人覺得可惜
咩事
講真如果真係簽咗 曾sir, meaning, 法拉比呢啲, 然後劇場/綜藝見到佢地老是常出現, 肯定呢度屌到佢地收皮啦
Moon 同慈又唔同既(Moon靚咁多)

如果用青年軍比喻,moon反而似 yan b,其他花係靚,但moon有種初戀感覺
有邊個校花校草喺呢度唔係俾人屌到收皮?
果堆草又真係弱啲嘅
諗唔到撐嘅理由
同埋都比想像中簽多咗好多個.......
簽完都冇資源捧咁多個啦
皓嵐都唔簽喎⋯⋯
我咁鍾意阿moon ,見到你話佢靚過阿慈好多都覺得有啲尷尬
皓嵐仲係咁細過
外型仲係好焗限戲路
同埋平時友好合作吓都夠做啦
我都算鍾意阿慈 見啲人吹奏佢靚先尷
可以話係女幕前入面最唔靚嗰個
我對Moon冇乜反感,但攞嚟嚟同Yanny比?係咪搞撚緊笑呀?
好,就算係比喻,成班花入面,類似Yanny定位嗰個一定唔會係Moon啦
同埋真心唔覺得佢靚過阿慈,不過審美唔同,拗嚟都冇意思…
阿慈四朵真花最唔靚
阿moon校花5強最唔靚(定尾二?)

最多咪同級
講樣既阿慈同王祖藍同級...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞