試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (78) | 18/7通頂老直陪你放榜 | EA Exam真係驚 放榜篇 |

1001 回覆
25 Like 29 Dislike
Patty純幕後都連出幾次謝票啦

可能已經罰咗510冇得做下次電影會
試當真訪問麥明詩呢條片講得幾岩
https://lih.kg/3442137

頭幾個comment都係林作
510唔係擔正做劇場或者綜藝其實放佢喺邊都冇所謂,俾堆護0手打下飛機都好
有少少唔同
patty 佢幕後參與成件事嘅製作
阿moon 喺dse 嗰集,只係5條線嘅其中一舊仔。有大把人應該請過佢
之後變左討論林作有冇食過MMC是否重要
佢係癮營人嗰到後期見fb好多留言都有讚佢,開頭係屌到Kaying仆街,又話佢MK又唔撚想見到佢
https://www.youtube.com/watch?v=fSkkuNtKJwM
試當真謝票場 第136週
主持:510,Nero
幕前:修,腎,慈
幕後:Patty,文SiR,贊師父,狼少,Wing,火柴
嘉賓:黃秋生

本週作品:
試映劇場《秋生訪問大師班》
試音片《二泊三日》空耳版
《EA Exam 真係驚.放榜篇》EP2
試當直 維鯨人仕
510 fans真係勁
每次盲撐510時都要扯埋其他人落水
今次仲要豪哥都扯埋落水

豪哥大把原諒值都俾試當真幕後狂DIU
唔知道510加入試當真以黎有咩豐功偉積可以有原諒值呢
.
比佢做主持就等於無懲罰個邏輯其實响邊?

原來做主持係一個獎勵或人人好想要嘅崗位???
關咩事, 偏見行先佢做咩都唔岩架啦
講緊你班510 fans
每次510俾人屌就扯去其他人度, e.g.阿慈仲嘈啦, 吳肇軒講大話正仆街, 阿妹仲廢啦, 其他花演技都唔係好好, 豪哥都成日遲同甩啦
總之510就冇問題, 有問題都係其他人問題

如果屌510 fans呢?
果d一定唔係510 fans啦, 510 fans好乖好好架,
其他花的fans仲大問題啦, 所以510 fans唔可以被屌, 你要屌就屌左其他花的fans啦
你不如甩左P 先接力做HATER 啦, 好撚樣衰呀, 條友柒完又到你接力
不如你真係實謝去舉牌要求修炒左510啦, 你而家成日走出黎除左不斷散發酸味就咩都做唔到

成日係到我唔鐘意點解大家鐘意, 我鐘意點解大家唔鐘意的心態, 除左酸就係酸
個罪名愈來愈長你可以整定個temp page 令到510有Jessica 級數既待遇
有做喎 錄埋音寫埋稿 之後話用唔著先叫其他人錄
惡撚到,人地幾時講過自己係510 hater呀
護0護到又要話人地P牌唔出得聲,我真係由你班護0手係度吠
你地係老共定邪教呀,用啲咁嘅手段去批鬥510 hater你自己唔覺肉酸嘅咩?丫唔記得咗510教你地咩叫自己唔尷尷尬嘅就係人地。
而家係咪諗住解決提出問題嘅人就解決左個問題? 我成日都話510啲演技唔掂,你地就淨係識得去批鬥啲hater,其實無論youtube,連登,IG都勁多人唔想睇510啲垃圾演技,就係你班護0手喺度批鬥先唔敢出聲,其實可能唔係唔敢出聲,只係唔想同你班弱智仔嘈。
就好似一間垃圾屋好多烏蠅曱甴老鼠,你班護0手就不斷咁去杜蟲,但係你地唔清走屋入面嘅垃圾,就會有更加多害蟲入去。510啲演技唔進步,就會不斷吸hater,你地用咁嘅文革方法去令hater唔敢出聲,都會不斷有新hater去屌。
其實呢,護0手都係人才嚟嘅,不如去做老共啲五毛啦,起碼有錢丫。
我再講一次,我唔係510 hater,係真係睇唔過眼你班護0手用咁卑劣嘅方法令到hater唔敢出聲姐。
不過你地繼續吠啦,大家都知護0手係連登新嘅黑惡勢力嚟架啦,510班hater俾你地屌到唔敢出聲唯有我耐唔耐出嚟屌下班護0手啦
泥漿摔角係咁玩架啦
依家劇場都唔入流啦仲講演技
唔去做五毛嘥哂
劇場唔駛睇演技架,望住510個面癱樣打飛機先最正
510整臭左劇場個朵搞到冇view嘅事就睇唔到囉
上一條劇場爆係幾耐之前話? 真係笑撚左
試當真幾時係出名演技阿
抽水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞