日本鐵道消息及旅遊情報交流區(85)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
屌定先
成個日本都落狗屎,點解淨係你一間派彩
投降輸一半
https://twitter.com/Trainfo/status/1664257007401185281?t=Mx05mFY7uakRIZn-h1fHog&s=19
【サンライズ出雲号 下り線 一部運休】
寝台特急サンライズ出雲号は、JR西日本管内の伯備線内での大雨予報の影響で、始発駅1日発の出雲市行が岡山〜出雲市で区間運休となります。

https://twitter.com/Trainfo_NEWS/status/1664218437886042112?t=wwqluczYKXwkU54sPDxtUA&s=19
【計画運休】中央線は中津川〜塩尻駅間、飯田線は新城〜辰野駅間で2日13時頃までに順次運転見合わせ
次次有咩打大風落大雨閪日本都第一時間開個振替出嚟送客俾私鐵
都已經一早停左d
留名聽日京阪神閪日本收皮送客過哂去私鐵

由布用KIHA185,國鐵車好極有限
定你想講由布院之森?
由布

搶唔到由布院之森
按人頭計有一半佐賀人唔需要新幹線
自從有瀬戸大橋高松港已無玄關作用
如果松山有新幹線而高松冇會執輸行頭
本身香川縣作風都係致力吸引遊客
作為終點站唔存在比人時速300飛過既問題所以未至於反對

JR四國竟然仲有力提出高松駅附近再開發
西仔中午後停哂北陸本線
成個西仔就收皮
最新Haruka加入全日停駛行列
遊客全部倒落南海
藍色大字
阪和線運転見合
呢段路都行唔到 驚梅田地底水浸咩
唔屌佢?
同佢講呀嘛

喺米子隔離嘅安來站見到,加油啦下,希望有生之年見到

BTW 聽日要喺山陰出返去大阪,係咪可以準備瘋狂普通列車?
但我見又冇話每人最多擺幾多個 其實係咪先到先得
你自己話佢擺位擺得唔好嘅,叫佢擺好啲咋嘛
其實係
瀨戶大橋上四國後,會去高松咩?定係最多丸龜附近停下?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞