日本鐵道消息及旅遊情報交流區(85)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
相鐵出事就會拖冧埋JR直通線架啦
btw 果邊都係7條線
???: 總之喺地上行嘅鐵就係JR冇錯㗎啦
華文傳媒就係柒
6月12日6時39分現在: 6時11分頃、JR神戸線:垂水駅で列車がお客様と接触したため、大阪駅〜姫路駅間で運転を見合わせています。このため、振替輸送を実施しています。運転再開は、7時15分頃となる見込みです。
札幌地下鐵:

小弟嘅green pass行程
唔包
6/17應該就唔改啦
其實6/19號嘅好似行唔通,因為伊東到伊豆急下田唔係JR線,只係JR車行人地條線,問過站員話冇得用pass,唯有下班車由伊東搭返去東京
Premium Green你知張pass剩係cover基本運費?
姐係要另外畀5960
我情願慢慢玩上稚內,再搭飛機落東京
中間咁搭法人都癲
刷程內陸機都係500幾蚊,慳到好多時間
但張premium green 真係好正
唔一定有優惠,搵過八月中單程econ都三千幾hkd,重貴過premium

劃到頭排大銀幕就更好
咁我都係要俾嘅,點都話未坐過
而且PG展望席都冇曬位
淨係得中排一兩個位
本身係飛到東京睇live嘅
然後個fd咁啱去鹿兒島
咪join佢一兩日行程
然之後再plan其他地方
今次重點始終都係縱貫日本(X
要頭排要ekinet事前受付㗎喇,好搶手
幾時去?
留意下JR北海道dノロッコ列車,富良野同釧網線都有
https://www.jrhokkaido.co.jp/CM/Info/press/pdf/20230609_KO_SenkubetsuSyusi.pdf
JR北海道
最賺錢嗰part嘅營業系數都有120
各位大大想問JR東日本ekinet註冊時英文first name係咪唔可以有空格??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞