日本鐵道消息及旅遊情報交流區(85)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
你搵東京到三島都無?
想問下我用幾個唔同既app e.g google map,乘換案內, navi搵姬路去鳥取既路線都唔同 我用google map先搵到超級白兔號呢個option 其他兩個都係出濱風同智頭特急

到底係乘換案內同navi block左超級白兔號呢個option定係嗰段時間超級白兔號真係停駛?

Btw我係想搭24/6 8:36嗰班
係arrival station 打唔到三島站
Jorudan 選項一已經係
Jorudan同Navi都係出スーパーはくと(超級白兔)喎

我仲以為佢分開左三段就唔係
https://twitter.com/UN_NERV/status/1667833513280958471?t=MoNIGOHGVS-jZQenjN2bkg&s=19
【地震 18:55】
[震度5弱]石狩南部、胆振中東部、日高東部
[震度4]石狩中部、渡島東部、空知南部、日高西部、日高中部、十勝中部、十勝南部、釧路中南部、青森三八上北、青森下北
[震度3]石狩北部、後志北部、後志東部、空知中部、上川北部、上川南部、北見地方、胆振西部、十勝北…
https://twitter.com/jrhokkaido_info/status/1667836712138190848?t=HOh-ptwh4qxJlKCleYVrIg&s=19

06月11日19時10分 配信
本日(6/11)18時55分頃に発生した苫小牧沖を震源とする地震の影響により、一部列車に遅れが発生しています。
札幌近郊 道央エリア
jrhokkaido.co.jp
習慣下 換線就會咁樣
有時換7條線都係同一班車
相反岡山頭車去出雲都好似係早過やくも
應該都有客當やくも咁坐
邊架車
相鉄湘南台去東武川越市?
6肯定有: 印象中得一班成田機場去三崎口唔知cut左未

京成skyaccess線
北總線
京成本線
都營淺草線
京急本線
京急久里濱線

7...以為相鐵有, 點知都係冇
海老名去小川町
相鐵本線
相鐵新橫濱線
東急新橫濱線
東急東橫線
metro副都心線
東武東上線
都係得6條
bingo 係差相鐵條支線
我只係唔小心記得新橫濱線通車後相鐵變咗萬能插,先啱啱手動去搵下,我唔係專登記得㗎,我唔係毒毒鐵膠嚟㗎
成田去羽田經7條線,計漏咗京成押上線
我上一次去大阪京都有買關西3 day thru pass,而家睇返原來一張要5600 yen,其實係咪唔抵?
唔知你搭過咩路程,不過你問得呢個問題,估你輸咗好多
相鐵湘南台始發咪數到7條
泉野線本線新橫濱新橫濱
跟住東橫副都東上/目黑南北埼玉高速
到淨係去久里浜
因為仲有相鉄いずみ線
湘南台最遠去到森林公園
仲勁過jr東仔,是旦一條奶野就仆街
你唔係用嚟去姫路/高野山/鞍馬基本上都蝕硬
有啦,上面嗰個計漏咗京成押上線

jr下北沢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞