Boardgame 桌遊討論區(7) 各種桌遊推介!總有一款啱你!歡迎新手老手查詢/推介/交流

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
鍾意郎中呀,但呢副嘢值唔值豪華版好
d chip clack clack聲好feel d
唔玩CHIPS 就唔駛買隻GAME
好好玩呀 任何抽袋game買升級token都唔會後悔既
唯一問題係遊戲時間會幾長 尤其是4/5人局
哩隻game如果玩紙板個feel差好遠
唔玩chips就自己買token shell
郎中用左膠TOKEN抽,手感差幾皮
左下幾得意
想玩輕鬆game的可以試吓
咁啱Power突然出新片,呢隻又係擲骰
https://youtu.be/kAYvjBVuF-w
有冇人知邊度仲有iron clays chips賣?
Roxley話8月-9月番貨
Thanks諗緊買咩token 同tray upgrade可以畀所有game 用
搵power哥訂 上次好快就到
Amazon prime day好多平野執
有冇介紹
Caesar’s empire 新手推抗神作 219
Champion of midgard 經典德歐混合工放 259
King of Tokyo monster box 305
仲有好多
我一向麻麻依d 好食棋友氣氛嘅game

如果本身已經容易high 好似樓上話齋,玩乜都得啦

如果係無feel 死魚咁嘅,情願玩下策game
https://www.instagram.com/p/CurFl5OSIQs/?igshid=MzRlODBiNWFlZA

呢隻Hungry Monkey artwork係幾靚,但睇說明書玩法真係偏無聊咁
想請問有冇人想夾Amazon單 我差11蚊左右有free shipping
是但買隻大熱game平手/賺運費放
買多幾條usb 線
你地岩
不過尋晚睇到 calico好似好得意 有啲想買
Cascadia都有啲興趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞