[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#104

1001 回覆
3 Like 17 Dislike
c3 都冇乜大提升,不如買返c2好過啦,c2 宜家賣緊7xxx
明白明白但可能4月中先有閒錢,驚到時候已經無哂貨
想問下點打開依嚿野
32吋4k 120hz以上有冇推薦
筆直5000
Mini LED 32M2V 4K 144Hz
港行 5千尾
有咩方法可以加深張檯,但又唔會降低 keyboard高度水平
見過一種係夾檯,但低左水平,咁咪頂大脾?
thx ching太岩心水了
可以唔駛換檯買C2
因為JOLED破產
LGD切唔出 or 商業考慮
好撚爭扎,枱闊80,c2闊93,擺就擺到但左右都突晒出黎
換張枱
想問27-32吋 mini led最抵玩而又較好係唔係gp27u?
上reddit睇c2係咪會有廣告???
睇youtube有廣告
有冇巴打用S2722QC有電流聲
平時用係冇問題 但係standby mode嗰陣就有啲嗡嗡聲好嘈
gp27u
Neo g7
Neo g8
記得以前買過嚟加長張枱長度,用4個夾夾枱,板同枱上面放部主機,好穩陣
neo g7有諗過
但曲mon怕自爆
Innocn 27m2v
唔太建議買細牌子
Mini led好食調校
gp27u賣5890抵唔抵屌
暫時未見過g7/8自爆post
想搵隻21:9 34” 曲mon打機用
呢排見LG隻34WP65C特價 就落黃金行返轉
見有隻AOC CU34G2X同價

都係VA panel 標榜1ms
後尾返到屋企資料搜集發現呢2隻都係mbrp 唔係gtg
D咩HDR好似唔支援144/160Hz嗰陣用(官網冇寫)

想問吓各位師兄實際觀感同1ms GTG mon差幾遠?

暫時淨係搵到LG 34GN850-B先有1ms GTG (nano-IPS)
Samsung隻neo G5又係1ms mbrp 但係賣到4千幾

想問吓有冇同21:9 1ms GTG 3440x1440 曲mon推介?
買27GP95R 好過啦
做緊$4650
Gp27u有mini led邊有得比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞