[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#104

1001 回覆
3 Like 17 Dislike
真係,冇得揀了
btw有冇人知 2023機種無論MON定TV,係咪6月時份出新一代型號
有冇人知邊度有得睇到lg 32GQ950-B 實物
mon想出就出
Tv 好似3月 lg/sony都公佈了今年新款
西洋菜南街 大間豐澤地庫
本身用緊垃圾BENQ XL2411Z Mon
最近砌咗部4090而家想換Mon
係咪都係直接LG C2 42寸 真係有啲心動
4K 120hz 又有4個HDMI2.1 可以插部PS5落去玩 得閒仲要可以睇吓電視 張枱夠擺 但係得60 cm深
七千幾蚊都覺得好撚抵玩 又OLED 又有GSYNC HDR10

我第一次覺得原來電視可以做到咁撚勁
定係死死地氣買普通32吋4K 144hz mon算
但係又唔夠C2平
第一次覺得買Mon煩撚過砌機

各位大佬意見如何
諗辦法增加深度
枱得60cm 最撚頭痛係呢件事
但係如果坐埋喺張凳度 凳背較後啲望都有90cm左右
所以就係考慮緊買唔買C2

如果都係唔掂我都會死死地氣 買隻32吋 4K 144mon算
你指lg個款?
豐澤有
1080p60hz
有無用緊M32U師兄?
有個問題想請教
平時個mon只係用hdmi插住個電腦,開電腦個陣會有入bios個畫面,但係Load完之後就黑左畫面話無hdmi singal,要熄左個mon再開過先有返desktop畫面
想請教下係個mon有事定我係我啲setting有事?
仲諗住等佢今年出4k 144 27-32吋joled
邊到有得買
OUGIC 人體工學桌面延伸托盤,23.6 x 9.5 英吋(約 59.9 x 24.1 公分)免打孔夾具,可折疊鍵盤抽屜托盤,桌面安裝臂護腕架,電腦肘臂支撐 https://a.co/d/eAeK3Db
冇free shipping, 都唔平
公司名稱: foshanshixingzezhuangshigongchengyouxiangongsi
公司地址:
chanchengqushiwanzhenjiedaofoshandadaozhong189hao
jiabochengdzuosanloud3-019'zhusuoshenbao''yizhaoduozhi'
foshanshi
guangdongsheng
CN
淘佬啦
70usd變70人rmb
間屋間房唔夠大就唔好勉強,42吋正常起碼離嗰電視一米啦
打機70-80cm都ok嘅 有包圍感
睇片1米比較好
買左再諗啦
巴打想入坑 42C2,依架係咪係HKTV MALL買最抵屌?岀貨品質信唔信得過?
有冇人用緊Philips 27E1N8900
香港有冇DEMO睇,SSP行過一轉冇
去avlife問折實價先
就嚟頂唔緊,就算得60cm視距都有入手C2了
LG 唔係垃圾牌子嚟咩 又易壞 點解咁多人吹奏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞