美劇集中討論區(72) Succession |Yellowjackets | Swarm | Dead Ringers

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
老母靚好多wo
但個鼻一路睇真係feel到有兩母女既神髓
https://twitter.com/folkIauv/status/1632457196263931904
正想講我個netflix sub左十鳩幾年都未斷過供
有時諗起想暫停下 但上去望又咁啱過左數就冇左件事
不過屋企人都睇開就算
即係未夠神劇level
不過如果回想返當年睇過咩劇
都會算係top10 / 20以內果堆
(btw unorthodox creator 4月好似有套新劇)
法文劇少睇 今年淨係睇左mbf writer果套意大利劇
不過記得呢度之前有sis提過有套danish劇
叫borgen係top10級咁好睇

我地都係有份長線投資好多垃圾劇
仲有10日
係?!
仲見到好似ok高分
不過已經棄左之前開過一陣今季黎睇 都係投入唔到冇心機睇
mark低學野先
你地都睇好多冷門高質野
cut 定先
cut netflix 唔洗擇日
咁又係 ....
但因為想cut之際見到咁啱前一日比佢扣數就輸左
Yellowjackets S2 review好高分
原來4月有套N記劇有keri russell
https://twitter.com/netflix/status/1636367039903219712
啱啱睇完S1
雲巴好野可以一齊追s2
the nevers part2都出左
你地傾個陣有冇咩theory
今日 cut 下個月就唔會輸
今晚睇少少
S1 finale都叫兇狠殺一場,只係Tommy

好彩bbc肯等咁耐先有長大嘅Ryan去了解老豆嘅劇情,亦都
S3佢仲正 btw s3 kate好撚正好撚型
每集諗佢點出場,今次又做咩job,同埋下位受害者係邊個

暫時印象最深刻係第六集,中間估佢唔到
Btw今晚睇埋最後一集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞