美劇集中討論區(72) Succession |Yellowjackets | Swarm | Dead Ringers

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
我啱啱都見好低分
有一個人俾10分

Dead ringers 一野出哂成季
Mrs Davies 都4集

呢兩套追唔到住,返到嚟先追進度
shiv把口唔得、衝動
boar on the floor嗰集自爆係繼承人睇到勁尷尬
仲有最新嗰集同Mattson講電話
新手就望下樓主頭post啦
排哂啲poster咁靚都唔睇

樓主pin this
sally其實同佢老母都唔係差好遠
之前一輪咀鬧Barry
仲有搭𨋢發癲fucking cunt
咪愈來愈上流囉
反而傾生意,外交係Roman強項
放鬆去玩啦
d 劇等翻來先算

midsommar係易入口 d
beau 片長3個鐘 個感覺好長 好似睇極都未完咁

love and death 睇預告幾吸引喎
keri russell 最新套netflix 唔錯喎不過完全睇得出係女人班底
Martin Scorsese話genre defining wo
雖然佢含開個導演
Yellojackets劇情拖到
中年Nat同Lottie條線好悶
同埋究竟S2會唔會開估Adam係邊個

開始對套野無乜耐性
今集Succession無上兩集咁正
不過Shiv come back
最後個笑容

瑞典佬一定玩鳩爛ATN
不過Hugo Frank Karl仲有冇
都話左係一人一集
上集kendall
今集Shiv
之後會有集係Roman
睇最尾個shot就知係邊個威
一集tom
講左拍5季,肯定拖到仆街
下集應該講Shauna個B出世,好想知個B會點
不過要下星期暫停,要5/5先有
套野越嚟越故弄玄虛
Tai夢遊線講左一季半仲講緊

會唔會Shauna個B一出世就死咗
然後Lottie搞左啲儀式食埋個B
最後食人族正式形成

但都有可能季尾都唔交代個B嘅結局
每集都有啲野令人討論下
但整體唔覺有大進展
仲有個隊員勁生面口唔認得
今集唯一可讚係死多件
misty呢世都唔會識到好朋友
stay alive cls

shauna集集都喺廚房煮嘢食
真師奶生活

個b應該呢季會講哂啩
季尾就係喺lottie到re-u啦
然後下季睇之前諗諗先
談判高手
Shiv 同Tom係咪要扑返野
應該每一個生面口隊員之後都會變佢地晚餐
Shauna又可以煮埋Crystal/Kristen嚟食
Tom 同Greg 去同Matsson R水吹果到爭啲尷到睇唔落,居然Tom 保得住飯碗
三兄妹居然仲可以賣高啲
Barry

等退休
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞