美劇集中討論區(72) Succession |Yellowjackets | Swarm | Dead Ringers

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
Barry
越黎越黑人憎
SEAL Team season 6 E8….
依家先睇嘅

個個都係咁講得s1睇得落我都係啱啱開,見啲人話捱得過頭3集鋪排就開始入戲肉

S4我見有Jodie foster同teaser幾吸引,所以有啲興趣

但係咪睇咗cb strike先睇true detective會好啲個個都話true detective s1係神劇

Apple TV我除咗睇過defending Jacob就冇睇其他btw呢套都好睇我仲買埋書好似話劇同書個結局唔同
True detective 你可以睇s1, 反正season 同season 無關係, teaser 同cast 我就唔會再信佢

CB strike 值得睇呀, 可惜s6有排等了. 絲打有冇睇過Broadchurch? 想繼續搵高質英crime drama
Defending Jacob 好睇?

Rabbit hole 睇睇下唔掂, 我反而轉左去睇返Lucky Hank 覺得幾好
覺得張紙除咗代表邊個繼承
仲係代表老豆對自己嘅肯定
所以Kendall實暗爽到仆街
佢哋三個一直都想得到老豆認同

Shiv真係小慘
覺得佢能力比起Kendall同Roman都好
想知佢差啲咩
但張紙好大機會係S1 E1之前已經寫好係度果陣得KENDALL有掂生意
一早都好撚憎佢
Kendall個名係underline
但個姓就cross咗
唔知係咪代表緊啲咩
老人痴呆
Sally 老母
新手睇美劇第1次入黎
最近有咩好睇
C打
都唔係嘅
黑化都係進步
理論上佢做野上同Tom一樣係越來越多
佢人品上都越來越毒舌, 都係進步的, 黑個面
似係回應返前幾季
一集講救
下一集就we have to kill barry

返到去點先追得返進度
呢3套都想睇
c 打好耐冇見
你見點呀

succession 仲未睇
今日反而睇咗 Beau is afraid
亂到傻咗
唔敢挑戰Beau is afraid
片長三個鐘少d精神都搞唔掂
beau is afraid 聽聞要落足精神睇
要訓夠先好睇
冇hereditary果種寒
但好多細節 好想 pause 來睇
有d 似 truman show
但又唔係

睇完唔知點描述
個仔繼承咗老母的焦慮 將所有嘢都睇得好恐怖
ok呀有心
要返到香港先追得返唉甩哂d劇
Beau反應好似差過midsommar但都想睇

另外見到love and death review好低分咩料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞