美劇集中討論區(72) Succession |Yellowjackets | Swarm | Dead Ringers

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
Hbo 拍越共
我投Connor一票
上集先話有superpower
https://twitter.com/successiongifs/status/1643077938403835905?s=46&t=EaXYP3VO-WlHK70NtFChCQ

今集
https://twitter.com/nocontextroyco/status/1645803904859533313?s=46&t=EaXYP3VO-WlHK70NtFChCQ
我覺得Willa都係like more than love
logan死會唔會幫佢爭取到多1% 支持率
GOT 第二套spin off
7 knight

Harry potter 新劇重拍!
太易估係佢應該冇咁快死
會唔會食雀先
係喎 shauna形容到勁detail
cls
你睇多次個幕
真係有咕

Lisa可能係舖嚟俾Nat入教
其實係nobody
之前有冇估過Adam係shauna個仔

我都見reddit話用moriarty而唔係華生
因為Walter唔係想做佢條𡃁
係咪enemy唔知
但起碼同Sherlock equal先
邊度有直播睇?
完左啦睇精華算,勁多discovery垃圾
老實講 頭三季除咗搞笑之外
一直都唔太明Connor定位
但呢兩集對佢完全改觀
點都有啲感情
但絕對係建基於Connor個背景
(同現實好多愛情好似
Beef真心好睇有驚喜 誠意推介
2023一半都未過已經可以預訂年度最佳 劇本寫得超好 特別最後一集 唯獨女主演技略嫌浮誇
我都想問
Logan而家咁樣走咗
Gerri單嘢係咪當無發生過

我見到Gerri又當無嘢咁繼續幫佢哋搞份statement
succession睇到喊咗
唔敢想像之後會有幾混亂
屋企早排又係有類似既野
cls睇到心情好應棍
take care

本身我想過半季先睇,唔洗追得咁痛苦
點知睇到Twitter ep3 d cap圖feel到logan應該出咗事...
而家睇完好心up
佢地好快又肚餓 Coach Ben似會self destruct Jackie 2.0
Adam係佢個仔亂倫喎太癲了
用得Moriarty,Walter都似唔長命
佢地一齊road trip應該會幾正
好睇
睇完Succession mid season trailer
我覺得唔似三兄妹內鬥
似係三兄妹vs老臣子vs Tom+Greg
我覺得三兄妹始終都比佢地老竇train 到佢地互相競爭
睇完succession第三集係咁係yt睇review,睇左呢兩條片好好笑:

https://youtu.be/dw7alNjkYro

https://youtu.be/9nmZ6bN6LsU
Succession 快啲出啦
唔係播緊, 快啲咩?

take care
我都希望有個故事好似未講完
1923好似renew咗s2
Bookmark下rabbit hole先btw見true detective s4出咗teaser有啲興趣雖然我之前冇睇過s1-3

好葡萄巴打有咁多套劇想開,但又有時間睇我都未有時間開第二套睇
應該淨係睇好野

True detective 得s1好睇,2-3都爛所以s4可以等下review 先

Cb strike 睇到s5 都幾正,兩個主角會越睇越想追,慘啦就黎完,我會recommend 你睇。

近排有apple tv free subscription 所以會睇埋atv個d先, the big door prize 就係atv出。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞