美劇集中討論區(72) Succession |Yellowjackets | Swarm | Dead Ringers

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
Lindsay carry全場好彩最後做返次好人
Steve仲要係咸濕撚狗改不了食屎有女埋身就啪

Hastings金句王次次盤問bent coppers都一定出現呢句

S4都ok嘅,一定冇s1-3咁刺激。唔熟呢個女演員,巴打做咩麻麻地佢?

冇呀 之前見係based on jk rowling本書寫有諗過開,但嗰陣太多劇睇,最後冇揀呢套睇

等巴打睇完話好睇我先開
啲人覺得多左時間玩,但我覺得唔係攰到仆街好似通完頂咁
係呀攰到咩都冇興趣睇呀食呀,淨係想攤喺張床休息

我窮撚過c打,去日本都係坐廉航上次好少少坐HX返香港
如果坐3連位側邊唔識嘅,坐中間嗰個好撚慘
C打有冇試過獨遊日本?

我知呀因為嗰陣想睇其他劇就冇繼續睇Barry套劇最鍾意係黑幫光頭佬 好好笑

竟然?我反而係驚泰國嗰啲,最記得有套叫陰容院在,中學喺屋企樓下cd舖見到張poster隻女鬼勁心寒每次都好似c打咁避開唔望
1 夾硬畀message嘅commedy
冇上嚟幾日
Jodie終於上水YJ又出咗

rain dogs短短地睇到ep3都幾好
個女好cute好生醒
不過男主唔太HEHE

YJ睇咗EP1
jakcie條屍好核突
Misty幫手搞掂個囡
唔梗要喇佢地仲有一個囡我對我個假設堅定不移
jodie終於準備好面對各位痴線婆講心聲

佢感覺同其他人唔係幾熟係得shauna同啲2打6女仔會埋到堆
咁大膽呢個假設如果中左
但flashback佢地落機又暫時冇影有b跟佢地返黎

https://twitter.com/shaunasjorts/status/1639140677752692738
misty做護士真係埋沒佢嘅才華
定係咁先容易cover
你嘅假設大癲
細女發現多個邪教家姐會唔會離家出走
可能我睇錯咗
Adult Lottie 同 youth Lottie 個feel 唔係好似
唔記得左上季細佬去左邊??
係囉
adult lottie似呃人多啲
youth 版真誠好多

mushroom night班人癲咗想輪travis
細佬驚到走咗
然後shauna搵到佢但叫佢走

利伸睇recap
呢集唔講都醒唔起細佬唔見咗
有冇人睇緊Netflix新嗰套The Night Agent
開頭幾刺激
去到中間好撚拖
睇咗開頭,條女瘋狂阻住人地翻工同訓教,笑死
睇hong chau
靚囡係高竇啲
我一直覺得個B無死,就咁死/俾佢地食左太無新意
落機個幕拍到好隱晦,睇唔到有幾多個人
Shauna最愛係Lottie
Jesse Armstrong
Misty識到新朋友,應該第一個食佢
個女演員25歲,Shauna個B計番都係25歲
細囡可能會死,片頭credit有hints
Youth Lottie靚女好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞