美劇集中討論區(72) Succession |Yellowjackets | Swarm | Dead Ringers

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
正喎
guilty pleasure is back

The Other Two Season 3 | Official Trailer | HBO Max
https://www.youtube.com/watch?v=2n86Kx2Sy4w
好耐冇睇佢win繼以前自爆之後
今次靜靜地贏緊
finally
Rachel 好正
有冇人睇緊Love & Death了
真係大個咗成熟咗
相反班大佬
說好的3人行結果都係兩兄弟夾佢
好想睇shiv win返次
同埋想gerri karolina佢地知係shiv女人圍爐
未睇預備開
準備趁呢幾日狂追劇
好期待今晚就跑返去睇!!!
諗起有幾套期待劇可以一次過追黎睇就開心
回哂塘但有new season又仲係有期待
https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1651242896547364864
可唔可以睇佢做廚師
兩兄弟冇心肝呀 又任性又以為自己好醒
唯一支持TeamShiv
Gerri同Karolina醒目女實估到咩事
仲有5集會有幾多野發生
今集好好睇雖然集集都好睇
知佢地其實係錫shiv
但一到呢d關鍵位就唔比佢上位
由開始就默默team shiv咁多個之中算係叫做醒少少果個
上集佢打擊大到即刻仆街果下

大肚線又會點
btw鐘意睇matssonalexander skarsgård真係好正
同埋依家有咗就可能唔同講法
如果佢生個b 都唔想個b老豆死想tom地位好啲
但要喺自己控制之下
好掛住d野食 ushigoro真係好正
喺果邊日日行幾萬步 第2朝一早起身充滿力量都唔會攰
仆街 一返到hk果晚訓完第日 全身手腳都勁酸痛
頭都痛到爆炸就死咁
今朝搭車返工仲有錯覺以為係入日本個閘
真心諗住唔做

review好似話套劇拍得genric
明明上兩季睇post好多人唔中意shiv
點解而家咁多team shiv

利申:team shiv
一路睇落去就會越黎越唔輕鬆
只會更加darkcls同好笑
因為黎黎去好似得兩三條友最初開始係支持shiv
依家一齊集合返
Matsson高大靚仔仲要有錢 想繼續睇佢
幾兄弟姊妹其實都相愛,但個個都想做最大 又缺乏父母嘅愛
Tom做老豆一定勁好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞