美劇集中討論區(72) Succession |Yellowjackets | Swarm | Dead Ringers

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
ep4變咗

膠下膠下又幾好睇
老實講我睇到ep4都唔知睇緊啲咩

ending 咩料
唔係好get成件事
我覺得自己一路睇一路1042 redirect
florence pugh戲冇睇到
不過知Lady Macbeth有拎獎
你真係犀利
Alice話食飯戲有其中一位succession writer一齊寫
Rachel Twice
唔想睇shauna全家人條線雖然我幾鐘意佢老公
其他人又遊魂咁暫時計S1中女線好似仲好過依家
起碼一齊查啲野 但好似EP5終於集合返 (仲未睇哂)
young ver carry緊成套劇
原來HOTD個alicent去過YJ試鏡做misty
https://twitter.com/vanslaeken/status/1654216333431562240
睇左幾集先知個黑人老公係耶穌
我ep4由pope線開始lost左
同埋劍大賽果集
其實我唔明點解個wiley要借mrs davis loan(?)想要對翼
果刻佢即刻解釋左 但我聽唔明

ep4 ending直頭睇到O哂心情未整頓返所以未開ep5
但睇下睇下覺得幾得意又會忍唔住繼續追
套the wonder netflix有但睇睇下冇睇
竟然唔知係咪同有錢婆班人食飯果場呢
定係同老豆老母果場

bitey同自己玩rachel真係好正
我睇到EP5
CLS

我終於明點解一次過要出4集
快啲睇今集
一齊what the fuck

想keep神秘唔好睇加密住 睇埋今集先
其實一路睇我都覺得有啲feel
一樣 原來Jesus Christ
啲人留喺到幾十個鐘睇比賽
對翼我都唔係好明

ep5心情起伏仲大
CLS睇到好衝擊
原來已經出到ep6
原來mrs Davis writer同creator係寫lost同the leftovers

呢套同 beau is afraid 一樣
睇到擘大口
原來
呢套真係好跳脫估唔到
fake哂

btw生仔畫面驚過this is going to hurt

嘩 原來nat都係twins
cool twins
出街見到LIVING+廣告
唔係好接受到E取代左B,佢點落到手
佢兩個是旦冇左一個都雖生如死
痴心情長劍可以樣樣野都為哂B去做
睇到O咗
睇完個腦 hang 咗機

pic
你地真係冇追po之前我都有提過係leftovers班底
Damon Lindelof
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞