美劇集中討論區(72) Succession |Yellowjackets | Swarm | Dead Ringers

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
一開始就teamshiv
中間係有啲操之過急想表現自己又唔夠料 搞到柒下柒下
戲裡戲外都
https://twitter.com/VILL4NEVE/status/1650945552597544961
做親痴線佬角色都咁正
BLL果種癲佬又係

睇reddit討論見到有人話佢地幾兄妹都代表緊logan唔同既特質
講得好好齊心就可以better than logan
tom幾時先會知啊
唔撈

睇預告幾吸引喎
今晚番去試食一集
唔敢去完旅行返黎即刻講咁串驚比人打
過一過冷河派埋手信先講

同埋挑戰呢幾日追返哂barry s4 / dead ringers / mrs davis / diplomat / 幾集YJ
下個禮拜仲有apple套siloreview高分
今集好有頭一兩季kendall果種自信柒味返哂黎
好正好懷念
但而家Shiv似比Mattson撚狗多啲
覺得會柒多鑊甘嘅
佢地兩個啲互動每季都咁精警
撩佢食飯個樣食硬tom咁
霸道總裁shiv
仲有次比kendall用大喇叭攻擊第1次擔正代表公司講野
公主tom
以為shiv殺埋佢果下個表情跌左落深淵
jess bb今集辛苦了
今集睇到roman咁true
忍唔住爆matsson果part好好睇
HBO似當Industry係重心劇
其實四季歷史以嚟
派佢出去傾嘅嘢多數都傾得成
Logan都係prefer派佢出去多
Karl今季好多金句
笑撚死
係飛機到,成功抬價之後
轉身同Kendall佢地講Great Jobs Guys
好sweets
要多謝Connor助攻,send左張相嚟
搞到Roman要爆seed
呢個位真係好玩野
不過logan要揀既話都似係想揀kendall架喇
不過佢s1柒到唔爭氣 未係正式揀得落手
結果暫時自己坐返個位冇咁嬲
如果shiv係男人
成件事會點

roman最愛老豆
cute心諗kendall終於久違做到啲野
同埋辦公mode跳舞

以前又panic attack
同埋有次shareholders meeting又係勁搞笑

btw karolina好正
佢其實細心同警覺性都高
不過今次matsson特別黑人憎同個timing佢仲未平復心情
一心諗住跟住老豆遺願會係點做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞