美劇集中討論區(72) Succession |Yellowjackets | Swarm | Dead Ringers

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
可能玩金融,慾望就係佢地既推動力
見證住兩個女角點樣擴大野心
睇下女主有幾自私
C打入境日本係咪好多人?見啲人要等3個鐘好撚癲

有呀好撚正c打試過就知有幾正
我嗰陣見有平機票,同埋要清假,膽粗粗自己一個去行程都係出發前兩星期開始度,度度下都唔想度,有啲懶到喺酒店房前一晚見到想去先plan

傾偈我可以唔傾嘅食嘢可能會頹啲,不過依家都多一人xxx,可以間唔中食下好西

啱啱睇完Yellowstone & 1923,暫時又冇嘢想睇可以追返
回魂夜我細個都唔敢睇聽到啲音樂好撚驚
Kerry 係咪同佢一齊喺tiolet ?
又鬥
希望唔洗再見到佢
Yes!
似係
而家先係真。succession
Succession 真係唔怪得final season, 雖然突然, 但總好過不停loop
Davidson 真係唔掂, 又冇氣勢, interrogation 時成個助手咁.
應該都係Osborne 架啦, 希望有s7 啦, 不過連Ryan 都死埋好似冇乜人

trigger point review 麻麻, 唔敢開
冇睇elementary 唔敢講, 不過cb strike 主角幾好睇, s2 麻麻但S3又好D, 而家去開s4
Yellowstone 唔敢開住... 1923 係only one season?
Rabbit hole ep1 都OK, 反而Lucky Hank 都睇埋ep1, 好似無Shrinking 咁差
The Big Door Prize 都有D想睇
你估 tvb 咩
有flashback ge...
信編劇會埋個靚尾
其實第一季本身好似plan Logan頭幾集就死左
Succession
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞