美劇集中討論區(72) Succession |Yellowjackets | Swarm | Dead Ringers

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
metascore 連分都冇
睇imdb同爛蕃茄咋twitter都有人話好睇
之前一直想睇漫畫但冇開過
追埋呢集succession同dead ringers開嚟試試先
Succession今集搞乜
個個都咁fuck up
得Karl食咗春藥咁
Kendall真係亂鳩咁嚟
但Ken 算係搞掂左,雖然個個預佢screw up
全部9up
之後點做完全唔理所以Karl先屌
Karl 係屌9佢d numbers, projections, 驚燒埋佢度, present 完見無乜事即刻讚佢叻仔
睇左3集,幾好睇,當然因為漫畫所以睇但個故仔好似無關(無晒記憶)
好少見佢著藍色

twitter俾Jennie洗版
下個月the idol上係咪又破hbo紀錄
holy shit好撚正演技好自然
條裙可以再靚啲

好彩timeline少有佢
我timeline充滿住jodie anne hathaway aubrey plaza margot robbie同jessica chastain
等睇災難級idol
咁都可以一試
平時多數靠metascore篩走啲劇
今期有幾套原本諗住睇但睇佢掃地雷之後就慳返未必開
山P係咪增肌搞到塊面瘦左咁多有返D肉好睇啲
我YJ仲未追得返哂過兩日又有新劇要開
記得好似漫畫都幾高質
改編其實都有啲風險
但都試下先
Burberry呢晚啲藍色好一般
啲男裝似炒車多啲 利伸唔識欣賞
https://twitter.com/yabaleftonline/status/1653298320427606016?s=46&t=EaXYP3VO-WlHK70NtFChCQ

唔知Jodie有冇去埋after party

我就咁睇metgala tag咋
7成tweet都係Jennie
係呀,漫畫都好正,以前會射登去搵返d酒

不過鍾意紅白酒既應該鍾意睇
預咗, 如果唔係冇嘢拍
同埋由season 1 至今都想表達三個都未夠level
barry
終於睇完
agger
jodie呢套又有啲underwhelm至少唔係baby yoda lv先
都係最鐘意佢gg果套
thom browne穩陣啲burberry好麻麻
女黎講anne hathaway好靚 dua lipa又係次次都
反而今年有啲男著得幾好幾搶鏡 仲好睇過女

碌twitter唔見佢有去
睇tag會好似比bot洗版咁之前8掛睇下the idol啲tweet
屌9成都係講jennie
Bill Hader話真
mrs.davis 古裝科幻片咁痴線
咁應該實收到個靚尾
睇左4集
ep4個結尾睇到口都擘大埋嚇到EP5都未睇
青山走犯式劇情
同意睇到心都實埋唔知點解
好撚intense想叫佢地唔好再鬧喇
屌 Kendall 件濕鳩外套係Jeremy Strong 嘅idea
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞