美劇集中討論區(72) Succession |Yellowjackets | Swarm | Dead Ringers

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
細佬=Adam
雖然啲show-runner已經ban,但我仲係企硬
Adam個畫室有幾張圖畫到有啲後生shauna既樣
Travis俾Lottie掂下就扯旗
之後唔係有Lottie Nat Travis三角下嘛
係得中女misty最過癮
其他人暫時都係鐘意後生版多啲
期待埋misty之後同frodo互動
兩個都細細粒又大眼咁好cute

個女一直在玩命
好想睇shauna殺埋自己個女
一樣覺得真係好撚似
由s1開始就覺得最撚似係呢pair
https://twitter.com/bIoodymartha/status/1640169292154179585
睇完第一集
熟悉嘅感覺返晒來
Travis應該會做Lottie信徒
Lottie越睇越靚開頭唔覺
中女Misty反而係最好樣
但我覺得frodo好快死已經俾佢兩個fd屌,今集出左依三個新人,代表依個三個可以死先
因為Shauna個心係個大囡到
係casting好好,同埋佢地講野啲語氣都好似
等左4季終於真係合作vs Logan
今集Succession精彩到
Shiv
等睇過兩集Roman就25
不過今集都夠J三人組
Roman快啲醒
唔好再信Logan
睇到Kendall同Shiv真係想搞死Logan,好爽
We gave it a go
Tom又撚鳩人
佢同greg 果到笑到我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞