美劇集中討論區(72) Succession |Yellowjackets | Swarm | Dead Ringers

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
Lindsay個角色有血有肉,亦正亦邪咁多套antagonist最鐘意同最印象深刻就係佢

巴打捱完s4未?

我想追嗰啲呢排都睇晒咁濟未諗到下套開咩
依家唯有等一星期一集succession
岩岩開s6啦,Lindsay 個角色好而佢演技又出色
S5 有Stephen Graham,做戲都勁正。

原來個Ryan 靚仔大左繼續拍,s1個死靚仔係S5又出現返,同happy valley 一樣!仲要都係叫Ryan

Line of duty 好似s6仲會拍多少少?

開cb strike 啦,應該都好正

係呀叫做追緊既都係succession
Yellowjackets ep2
Riverdale班骨灰級中學生仲拍緊,cls
cls原來拍到s7
s1睇過幾集棄咗
當時已經好唔中學生
unstable 幾好笑上網睇先知係真父子
yj最尾個scene
of course is Radiohead
永遠都唔好拎S4果張比佢簽
今集未睇哂 睇左一半
tai自己晚晚人格分裂去鬼食泥就得
shauna同jackie傾心事就要比佢公開屌
netflix 套 night agent 致敬24?劇情一9樣仲有總統細佬
劇透

仲未睇
24咁多個season冇劇透喎
nice Tom Fords
Succession S4 變左modern family咁拍? 咩料
咩意思?get唔到
第一集好有鬧劇feel 第二集正常返
Connor
屌得Roman 真係關心Connor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞