美劇集中討論區(72) Succession |Yellowjackets | Swarm | Dead Ringers

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
shiv叫做有空間可以釋放下
roman相反谷谷下頻臨崩潰好危險
kendall就感覺上靠focus公司野向前衝
驚finale有咩終極衰野大獲野發生喺佢地身上
Logan復活
好似daisy jones sam咁
原來停左係追返進度最後機會
聽日有冷門神劇the other two回歸
覺得hank會變左超級高層crime lord
但人生冇哂樂趣
今集cold opening 嚇撚死我
https://twitter.com/netflix/status/1653081876117045255?s=20
The Diplomat has been renewed for Season 2.
Season 1 好睇
呢套開得過?
呢排睇緊Barry S3, 睇埋S4 live左的話就開呢套望望先
我覺得高質,但題材未必人人岩,冇乜action, 大部分對白carry 。
順粹係因為女主先睇!
睇完the americans之後就勁鐘意佢
不過有你呢句打下底都好,如果唔係會expect 動作場面多d
女主角做得好好呀,但開頭唔知個故仔做乜(冇睇過資料就開),但越睇越入肉,season finale 最刺激不過就完左。動作場面好少。

不過producer 係Debora Cahn, 有份homeland ,west wing ,係呢類野。
我以為會勁鳩勁尷尬點知咁正常
我睇到一啲關於roman非常唔好嘅推測 希望唔好變真
he has a micro dick?
講多少少
終於開到YJ最新果集
其實young lottie暫時睇落都幾討好
成日好斯文楚楚可憐 好nice咁 唔似痴線婆
又冇話爭做leader/預言師分化成班人
正呀自駕
再加上立山真係好靚雖然今年雪牆好矮

天氣都ok ma?
最尾走果日勁大雨好彩之前都冇雨
中間有三日都落雨
真係有啲景點行唔到唯有係附近搵餐廳hea到停雨

人地叫佢同Nat鬥,佢傻更更咁唔出聲就去
我見有人話點解啲人咁信,除左係神婆就係佢夠高
其實個結局拍到咁,都已經set定會有下一季
講佢屈住屈住會爆炸,自己傷害自己
Kendall cls
冇啦啦要間屋+嚿19雲 仲要聽日就有
美術組實diu到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞