美劇集中討論區(72) Succession |Yellowjackets | Swarm | Dead Ringers

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
有佢加入唔多睇好
估唔到Cate拎唔到best actress

平心而論 我覺得cate真係將個角色心理層面上捉得好好。

但賽前都係一面倒話楊紫瓊拎,大勢真係冇得講
睇個勢就知eeaao橫掃今年做比佢地

利申覺得cate tar值得要贏
呢套估唔到又幾高分bob又發功
準備開始好撚多劇要睇
https://twitter.com/metacritic/status/1634810786886615040
呢套野拍得勁快手成日好快就完工有new season播
唔知佢會做咩角色呢
但無可否認佢會好搶鏡
Good!
係呀,Tommy 又俾人插肚,不過今次就唔同結局
我覺得個ending 算唔錯,唔係好兇狠咁殺一場,基本上係Ryan分解左佢哋部分既心結,Catherine 都最終得到解脫。套野最神係隔咗咁多年先s3,咁岩Ryan 又差唔多18歲去到想了解下自己father 既來歷。

Tommy 係車度1打3都好正,同埋想講S2裡面Ann好sharp

Line of duty s2 DI Lindsay Denton 好好戲,玩到你傻,不過deputy director Dryden 都幾好。

而家去到S3
其實都估到9成係楊攞
未睇tar比較唔到
但楊純粹轉咗拍喜劇類又唔覺得演得好出色
俾我頒會頒俾佢個女同2嚿石
我都覺得Stephanie做得好過Jamie
但呢啲獎嘅嘢應該仲要排輩份
兩嚿石無得輸
贏晒

佢次次融入左個背景好正一早已經喺度
JAL有凌晨機如果接受到就都好完美
如果日頭時間就好似羽田西啲遲機去早機返
成田好少少(但去市區又遠返)
多數可能上晝9點幾10點幾上機不過其實去到都冇左大半日

我都好夜訓又訓唔著
太遲出門就覺得輸咗時間好寶貴
係呀 要諗定target想買咩再重點出動
仲有barry finale都好期待4月開始重頭劇激戰
haha我都記得呢套!! 果陣同個fd入戲院睇 佢勁驚
一同fincher有關連既野都好易難產
poker face finale ing
原來條友追左佢成年
Kit Conner
佢嗌救命咁話想番去做野果幾幕好搞笑,
淨係上一集都由夏/ 秋天變冬天
咁快
the bear都唔聲唔聲6月就有S2
走佬生活原來持續左咁耐
charlie最尾好型都估到差佬會出返場
仲有混入班女人果下笑咗
finale完得好靚
暫時告一段落之餘又會令人期待黎緊新挑戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞