美劇集中討論區(72) Succession |Yellowjackets | Swarm | Dead Ringers

1001 回覆
8 Like 1 Dislike

S2 有啲機會挽回下但連flashback都冇

睇哂daisy jones and the six
套劇由練歌到拍用咗3年
原來除咗riley阿媽,佢細佬都走咗

其實套劇我都幾鍾意
daisy個角色寫得最好最立體
至少觀眾感受到佢嘅struggle
當然都係riley carry得好
每次出show所有表現都好自然
不如第時唱埋歌啦
橫掂都學咗

另外bass佬Eddie我都好鍾意
髮型同衣着成個許冠傑咁

https://twitter.com/janinesgregroy/status/1639087171687817216?s=46&t=EaXYP3VO-WlHK70NtFChCQ
進度去到ep6
想講佢地第1次喺黑人屋企一齊寫歌
daisy講講下去左架車度坐果part
riley個側面勁靚女
佢之後都好靚
我睇到ep7就停唔到
希望之後你都enjoy睇埋佢

最鍾意let me down easy
同埋riley 開頭喺酒吧solo首by myself
Cristobal咁都未死
想問大家喺咩網站睇劇
會呀
呢期都係succession yj rain dogs同慢慢追緊呢套
再準備迎接4月堆劇
上面講起佢地籌備左幾年
碌twitter見到佢地啱啱開始果陣啲相
人都後生啲sam呢張有返hunger games全盛期feel
正常都係hbo/n記/D+/now果啲
香港冇得睇果堆就得返線上/dl黎睇
佢同hank會唔會救返barry出黎
想夾喺佢地中間
young rhaenyra x alicent感情線仲未睇夠

平時佢幕後似係好低調
公開活動都唔多想去果type
冇印象
hotd個收視好似已經話咁快比TLOU破埋
想睇日本
泰國theme可能有靈異野睇

hair is everything
同埋冇鬚塊面又削啲
佢present day interview個look好ok

放假先一次過睇樓上3套
諗起啲time jump真係
連續2集生仔
期待經理
經理係焦點
泰國夜景應該幾靚
白臉女鬼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞