美劇集中討論區(72) Succession |Yellowjackets | Swarm | Dead Ringers

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
直頭唔知唔明d咩
前面劇情又唔係好記得
簡單啲就係三個仔女爭做公司話事人
跟住第3季好似收購左gojo?
好似傾唔掂
見到roman同gojo條友係廁所對電話痾尿意為得?

第2,3季係發生咩事? thanks
今季roman連埋ken成日用比喻講野唔太明
之前得roman先係咁
咪ken 誤殺咗人 又吸毒 想反老豆又返唔到

Shiv 同Tom 係open relationship

Roman 就細膽群腳仔 飛唔到老豆
okok thanks
好值得睇多次
其實明Shiv救到Karolina同埋Gerri
但Tom係點得救
有咩唔明
Gerri:風水輪流轉啦屌你早兩集我比人雞又唔見你哋出聲
S2主要係講收購Pierce,玩咗一季之後收唔成
同埋遊輪醜聞單嘢
最後去咗Ken去死,最後Ken 25

S3就係Ken反擊但nobody care
個個去搞大選
之後傾收購Gojo
點知比瑞典佬說服到Gojo買返Wayster
但Logan完全無同班仔女夾過
原本3個仔女都爭緊做大佬,老豆賣咗就無得再爭返去含撚
最後想反鳩佢deal嘅時候比Tom賣咗最後反deal不成同老豆反埋面

而家S4就係搞返掂Gojo隻deal
反正三兄妹已經話得事
因為佢唔鍾意Cyd喺ATN幫Mencken,所以同Mattson提議雞Cyd留Tom?
唔該哂巴打
咁樣拉返去大選條線都幾正
大部份女人冇事,不過個list 都肯定又轉架啦
一日未簽都唔好咁老定
我覺得係話比Tom 知我連Cyd 都雞得,叫佢食屎都得
俾人串9 你地係咪all related

Incestuous family reunion

Tom 仲on99 笑埋一份,係Ken 屌佢地maybe funnier with subtitles
天花板條友好鬼勁
Hank 次次殺佢都搞成咁
點解可以生存到咁耐
不過之前燒巴士都死唔去佢都係大命格
睇怕下集又可以和解

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞