美劇集中討論區(72) Succession |Yellowjackets | Swarm | Dead Ringers

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
其實佢地會唔會overbid 左?
同埋Gojo 個deal Logan 仲有冇得back out
Overbid就一定
可以出一個價即刻stop到對話就知
不過Kendall都知啦
但Logan 如果突然唔賣比Gojo咁佢地都冇錢買Pierce ?
睇吓中間有咩變數
除咗私怨之外Logan都冇乜理由唔賣
Wawawa
以為日本
不過泰國都唔差
Lindsay 做得好過 Roz好多,搞到s4追看性一般,thandiwe 以前已經唔鍾意,ER 到westworld 都頂唔順佢啲表情。

Hastings 真係好正

之後應該會開CBstrike ,近排又冇太多劇要追

Love & Death | Official Trailer | HBO Max
https://www.youtube.com/watch?v=Z778sJGKB3E
4月hulu / D+有套新劇有Lila
套劇柏林影展拎咗獎
lila又同黑社會有關連
https://www.youtube.com/watch?v=5xyZ5Yt-Z2Y

其實Kent, Shiv, Roman 買Pierce 黎做咩
HOTD個scale反而冇GOT玩咁大
但或者玩4季好過GOT拖長嚟
諗起Logan 都拍過Xmen

大大張支票
同老竇鬥
其實最應該拉長黎講果part已經過左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞