美劇集中討論區(72) Succession |Yellowjackets | Swarm | Dead Ringers

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
其實Ken係有killer instinct既,不過成日重要moment就fuck up
今集disgusting brother輪住周圍搵人痴,好撚正
仲有Karl今集搶口到,個個一野串落去
“You’re a clumsy interloper and no one trusts you. The only guy pulling for you is dead, and now, you’re just married to the ex-boss’ daughter, and she doesn’t even like you. And you are fair and squarely fucked.”

最正
佢應該死得好慘
Kendall最尾個笑容
老實講唔comeback都無所謂
你幻想下大結局kendall ceo但無老婆無Naomi,仔女唔理佢
另一個shot shiv Tom一齊返
贏的已經係shiv
Jesse Armstrong你條仆街呃我唔到了,次次都捧到kendall上天,肯定Kendall之後會仆硬街
心理質素差從來都係佢收皮嘅主因
唔係心理質素咁差S1已經登咗基
嗱唔係我講嘅我估算啲人咁講㗎啫
講真Karl Frank Stewy都係咁講,係真係想番去依個氹到
其實我支持佢地三個唔好再爭了,老豆又死左,唔想再爭Logan既愛
三個拎舊錢,去嘆世界好過
咁我要ATN
其實佢要認命,唔係你就唔係你
老實講三個都要認命
其實Logan係講得好啱

佢地永遠都唔會去到Logan既level
Cashout算喇
當你有$
就想要權
佢哋本身都嘆開世界
Shiv最聰明,又狼心理質素強,但無經驗
Ken最識Corporate knowledge,同埋最有經驗,但心理質素差到仆街
Roman外交最強

不嬲3個加埋係可以完美互補不足
係三個點都team up唔到咁解
你睇下Connor 都想選總統就知Logan 培育仔女就係要佢地係咁鬥
Doing therapy
好似Logan
上季先同細佬妹爆左侍應單野
點解唔比Shiv Co-COO
雖然條友成日懶醒
無經驗
Roman都真係坐過
Shiv
唔好爛
今季要生啦掛
已經由夏天去到冬天
Jackie死咗兩個月前前後後都夠鐘生仔啦
下集tai同shauna走出去
有人估shauna要生
點解咁大雪要揀出去生B
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞