[DC綜合#19] Welcome to James Gunn討論區

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
其實佢幾好戲,又得過影后
拍出黎又够仆街,做咩個個憎佢
一大波就好怪
唔係因為退稅問題導致咩
果時見溫導都嬲嬲地無奈
呢套野未播定啱啱播就話CUT都算經鳩典

改做呢款戰衣咪得,tube top戰衣拍動作戲唔太自然
最難replace就真
講蝙蝠俠/超人 你可能會諗起其他演員
但講WW一定諗起gal先
咁係因為我地呢個年代, WW得佢做過啫
呢套衫好靚 又岩女權
樣衰
Henry都係
戲𥚃戲外都係Boy Scout形象
James Gunn話套野 "is f**king amazing. It's one of the best super hero movies that I've ever seen. "
戲外就係戲入邊
我睇怕得呢幕真係有Big Blue Boy Scout形象囉
https://www.youtube.com/watch?v=h7J2xpX6lN8

大波會咁,應該好多人鐘意
錯,女權是要呢D
議事論事,戲𥚃邊度Boy Scout剩係見到zack刻意將佢塑造出一個"GOD"既形象
後來佢自己都講話想做一個陽光d既超人
利申: henry fans
我未見過一個演員比人咁糟蹋法
Henry有樣有身材有人緣,
對個角色有熱情, 聽聽話話又唔會好似Erza咁搞事
華納都唔比多幾套戲佢lead
隔離蟻俠都齊三部曲喇
CW個超人仲會拍多1-2個season
公平咩
DCEU全部有續集既都有個共同特點就係揾到錢先開到
SS WW 水行俠
係Shazam特別D票房唔算特別標青但勝在拍得平
Mos都搵到錢
但個陣wb 嫌搵得少
超人係家傳戶曉既人物
但票房獲利仲衰過隔離IM呢個2線英雄
因為賤根只係想拍自己野 佢都認Henry 係比人fucked up左 但sorry 我都係唔會用你

條撚樣真係正仆街黎 落井下石
砌宇宙呢家野無可能套套都大收
wb都仲唔明
WB睇Henry有份個三套都唔大收咁解啫
起碼都開埋套black adam v superman先飛起佢啦
而家彩蛋出咗佢又唔開拖好柒啊…
從來都唔係hc問題
唔請佢就情緒落井下石

當日DC 搵佢客串,佢咪因為想拎權力而拒絕DC
Black Adam 押重注落The Rock 到

而The Rock輸咗,點解James Junn要留你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞