[DC綜合#19] Welcome to James Gunn討論區

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
其實第一集都係睇華金啲戲,個故事勁老土,最後接翻batman係敗筆

taxi driver + the king of comedy 配 gotham city setting 原創性完全唔高
一人carry

回復泥做
回復泳褲

Dc don't give me hope
詹姆斯·岡恩對此解釋道,亨利·卡維爾從來就沒有被炒掉,因為新版超人從來就沒考慮過由他出演。“我喜歡亨利,他是個超棒的人。”

好地獄
識玩
已經講埋了
MOS2 同佢套Superman: Legacy係唔同Project
定係覺得所有版本Superman一定要佢做先得?
佢話6個月前已經搞緊superman: legacy
換句話講姐係wb玩左henry 一鑊
而james gunn係twitter 都表示過自己無興趣拍superman
結論: wb同賤根都係賤人+9up佬
WBD 6個月前搵佢寫Superman劇本唔奇 係咪都要拍新Superman電影 無論係MOS2定Legacy

正如Bataffleck電影最終都變左The Batman
James Gunn只係語音藝術
講返來都晒氣
基本rock套black adam收得咪有得做囉
家下票房唔得仆直仲叫dc 華納蝕$同你個咩7 black adam vs superman宇宙拍落去咩
成班有都多紏纏9魚,簡單講就係你係捧隊球隊定個球星,你捧星佢轉邊隊會你咪捧返佢囉,
真心捧球會就算降班都會捧,勝利球迷咪捧marvel
咁如果the flash大收你會唔會又覺得應該keep返?
所以James Gunn都唔好沉迷玩twitter 講來都晒氣
The flash 套戲作用由一開始就係洗走Zack Snyder 啲不良影響

都係由你哋最憎嘅第一批完全由walter hamada推動電影,之前就反supergirl 取代Superman 作為flashpoint 主角之一,又話咩女權jl ,又反Michael Keaton作為Batman 出現,話佢太老唔掂,話要轉Ben 重拍曬電影所有佢戲份,最新就反埋夏威夷戰神做flash,依家見到佢trailer 反應勁好就諗住包佢入snyderverse?

可唔可以唔好咁撚噁心
你有冇睇過個導演講過d咩佢話佢好中意zsjl同埋套戲有人leak過話有reference flash time travel 2017 jl有冇time travel?

同埋你搞返清楚個logic先好無 依家你哋話ba唔大收 所以就摺埋dceu 但呢套the flash 有gal ww ben batman henry superman 係dceu宇宙 咁按你哋logic 如果佢大收 係咪唔應該摺埋dceu呀?
不停爭論d事實真係好無聊

WBD玩鳩Henry係事實
BA唔收得係事實
DCEU/Snyderverse 玩完又係事實
當時建議Ben代Keaton戲份唔係講緊Flash
係講緊腰斬左嘅Batgirl

因為當時WBD搵左Ben客串Aquaman2 打算取代Keaton嘅彩蛋

條占bot除咗負評你外
唔敢駁
Dc post就係不停loop呢d話題
講其他野咪得單機

利申單機開
係咪得我一個唔太鐘意BEN 最後套SUIT 係藍色
等全相再定

Btw Batfleck係咪超級英雄電影史上,最多造型,但從未有個人電影嘅角色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞