[DC綜合#19] Welcome to James Gunn討論區

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
都係嗰句,Marvel成功係天時地利人和,之後所有人搞universe都死哂,強如SW都要死。我淨係想隔幾年就有DC英雄睇下,唔好夾硬搞乜九嘢universe啦
Viola Davis

歷史第十八人拎齊EGOT
Emmy Grammy Oscar Tony

都唔知點解咁多屆都想留住佢
Wb依家無錢要cap水 周身債
個樣夠西口西面
一出場觀眾就get到唔會係好人

777都好岩做Waller
根據KC Walsh 報導,華納取消了《康士坦汀2》的開發,或者嚴格來說,華納從來沒有開發過該項目。

據悉,雖然在去年華納曾表示將製作基努·李維的《康斯坦汀》續集,為此粉絲們曾爆發激烈的歡呼,然而當時華納內部並未立刻開始對該項目的製作。

原因是當時的華納正著力於尋找合適接手DC的負責人,因此大部分的項目都處在起步階段。

可緊接著《末日巡邏隊》《泰坦》《潘尼沃斯》三個DC項目就連著失敗,再加上此前惡名昭著的《蝙蝠少女》,導致華納高層對《康斯坦汀》續集項目信心急速下降,最終在經過了幾輪的項目評估後,《康斯坦汀2》宣布被取消。
我自己都鍾意keanu,但佢最近套套戯都係同一個look同一個style,johnwick 1234/matrix,就快變the rock 2.0
明明有Toy Story 同 Always be my maybe

https://youtu.be/Ex403ii_Bhs
cut咗都唔算可惜,本身我覺得keanu做唔到constantine個種無賴feel
做任何動作片都Keanu化
唔意外
雖然奇洛里維斯早一個禮拜先講完
But that’s WB
真係
一日未開機都唔好當真
尤其wb專取消fans鐘意個d
得休斯撐場

康斯坦汀2都取消真係cls
自batgirl 之後,係一日未播都唔好當真
休斯: DC行緊正確方向

Btw wb財困呢啲一早大把media 有報導過 點解講親都有人負皮我係唔肯面對現實定咩
2020-22蝕左咁多套錢
佢唔剃鬚既話真係不如唔好拍
舊DC我都話去Snyder化既DC行緊正確方向
James Gunn And his teams 再行多步點會唔係正確方向
睇下發布會之後幾套漫畫斷撚曬市就知真DC fan幾Buy佢方向
( 真DC fan唔包括BOT撚 )
除左你無人係真DC fans
咁你可以睇下2025套超票房靠我自己一個谷到幾高出嚟
全部反james gunn既都係bot 唔係真人
佢當年拍個陣個樣個格堅係神似
只係你睇番拍出黎其實太正氣
BOT撚慢慢反,都唔會影響到chapter 1 任何決定

25年千祈唔好咁無骨氣做大種乞衣偷偷地睇
無左原著既奸狡同無賴
但個種厭世同臨尾個中指真係太到位
Tss 同 peacemaker 劇本限制咗佢
希望waller套劇會俾佢發揮到極致
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞