[DC綜合#19] Welcome to James Gunn討論區

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
用黎飛同變支槍仔掛
加埋翻譯同對講機

拍出黎唔柒,個尾帶到黃燈出黎已經要還神
"DC is pretty messed up..."

James Gunn gave his thoughts on Warner Bros.' terrible handling of DC, during DC Studios' private presscon,

Some WB executives were reportedly upset by his comment: "There’s been quite a few ruffled feathers, from what we’ve been told," THR reports.
Authority 驚同 TSS 撞多啲
我覺得都一定會變Gotg TSSJames Gunn唔覺得會突破到
如果有Sinestro,仲使唔使估邊個係凶手
應該係諗住reboot 但Gunn又想拍小角色 先係DC comics 搵類似嘅反英雄團體拍
應該會扮普通人,尾個集捉佢先現真身
....之後啲玩具劇透
WBD一定會提早劇透 再唔係預告片自爆
呢啲二打6角一定又會好似tss peacemaker咁瘋狂講鹹gag 屎尿屁 james gunn最叻就係呢啲
點解你會係James Gunn拍埋/寫埋?
點解你會覺得係James Gunn拍埋/寫埋?
因為占根係原罪
一定唔撚睇
你記得睇埋我地果份

Admin自己都搞錯
Battle for the Cowl結尾Dick同Damian已經係Batman & Robin
一撚定內鬥,Rock個格係咁
搞黎搞去 又要keep 呢個keep果個 咪一鳩樣
the rock而家都50歲,諗下都知冇可能回歸,唔通60歲仲打steroid咩
成日都講10年plan 其實大家心知 一兩部電影唔收得 後面d plan就會收皮 不如快快手3年拍5、6部JL成員個人電影/影集 再集結打Darkseid

收得嘅Phase 2想拍乜都得 唔收得咪直接收皮再reboot
2025先superman
仲要一年先兩套戲

當你2035打darkseid ,好命啲都做人阿爺
我估再失敗既話,會將超人同其他角色打包賣出去,keep返batman就算
唔搞JL就得本身多線發展無問題ga,一連埋就出事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞