[DC綜合#19] Welcome to James Gunn討論區

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
我care flash/Aquaman2 會唔會有個似樣少少嘅段落結局比DCEU
雖然Flash本身就係用黎洗走Henry&Ben嘅作品

但亦都係JL後最繼承原有DCEU(所謂snyderverse)嘅作品 唔似其他作品咁 改設定、避開DCEU前有劇情唔提、用無頭演員等方法抺走DCEU
夏威夷戰神會唔會留低
呢套唔知仲會唔會有gal出現,定shazam已經最後...
玩具透咗有gal
American loves redemption story

炒Cavill 留they/them根本痴撚線
Ben 瘦左好多
玩具一早生產左
最近先傳剪左WW部分
應該無咩可能
係留既10年plan多數會提

除非票房好勁,戰神有奧斯卡表演就有機會留
畢竟WB都係向錢看
其實今次先係DCEU真正第一次reboot

公海啲人係咁話「又reboot」都唔知做咩鳩
係咪撈亂左 Spiderman 同 F4
因為tss其實算係soft reboot SS
同埋elseworld The Batman都比人有reboot既感覺
Wonder Woman 1984
最好唔好留,留peacemaker 同Waller 畀占根自己玩算喇
其實TSS James Gunn處理得好好 完全跟到DCEU嘅設定 只係風格大改
CA有reboot咩
根本WW每套出場個Earth都reboot左
次次都唔撚夾d野
Batman
Ezra Miller
原來要帶腳環咁大罪咩
唔駛坐執到啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞