[DC綜合#19] Welcome to James Gunn討論區

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
Zsjl 個view 數連ww 2都比唔到就唔好要佢越級挑戰啦
覺得佢幾正其實
Titans 班造型師真係好好 編導真係浪費晒

呢套野都仲有半年就上但d宣傳真係炮灰級
https://www.instagram.com/p/CqGcqNpPjGr/?utm_source=ig_web_copy_link
應該衰過Shazam 1
最好dcu superman 都收皮

Ceo又反口
係咪好似Sndyerverse 咁收皮?
係呀係呀
最好連DC都係呢個世上完全消失
大家一拍兩散
咁講滿意未吖bot斯
我不嬲DC有咩就睇咩,好似你班Toxic撚樣咁少少野唔符合自己心水就發動杯葛咩

記住埋下套flash 點樣拍得好/點樣表現好
第一功勞就係Andy Muschietti
然後排名不分先後功勞

Michael Keaton(你班Toxic撚屌佢太老)
Sasha Calle(你班Toxic撚屌佢唔係Henry Superman,太女權)
Ezra Miller(你班Toxic撚屌佢有精神病)
Walter Hamada(你班Toxic撚點屌佢唔洗我提掛)

功勞唔關James Gunn事,更加唔會關Zack Snyder事
千祈唔好同人講因為有Ben Affleck 5分鐘,功勞就歸Snyderverse
Black Adam已經係你地最後一個機會,自己唔去支持呢個vision就唔好怪studio CUT
我好懷疑呢度班Snyder撚甚至無我入場睇咁多次Black Adam
你地一直咒根占根唔得似你地想佢炒埋一拍兩散咋喎
That’s not true
我就係想dcu完全收皮
同我話想dcu收皮有咩關係?
我係唔中意wb同james gunn
係阿休B最鍾意打稻草人同扣帽子,將所有負面評論都歸為佢所謂嘅toxic fans。
睇下依家出面講the rock嗰個post, 入面啲人係咪又係toxic呀?
宜家Shazam 失利,又blame 落Zack fans 到
你覺得上面個Dick Grayson叫唔叫TOXIC?
套嘢好唔吸引
無興趣唔想睇又叫toxic?
其實幾欣賞marvel fans
DS2 打後Phase 4炒哂都不離不棄
結果等到KF回歸
重回正軌

AVG2遇著Joss
CA,IM退出
DS2 搞爛左個多元宇宙
都無杯葛迪士尼繼續入場,無係twitter 小粉紅式出征新既美隊同鋼鐵心搞到要關IG,無話高層歧視但拎唔出證據,無叫迪士尼賣mcu俾sony......etc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞