[DC綜合#19] Welcome to James Gunn討論區

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
根本香港人就唔知除左Spider-Man美國最紅係X men F4
佢個位根本三煞位
無人想接個爛攤子

當初搵左大半年都搵唔到人
佢都係cut一半workload先肯做

如果唔係WB係佢俾disney cancel 時幫佢一把,我諗佢都未必肯接

至於點解無人想做,大家心照
有樣James Gunn好就係講到明改編最受歡迎嘅run,個故事應該差極有個譜之餘又尊重翻啲漫畫家
Batman: year one, hush, long Halloween
改編都無話唔會離譜
James Gunn個writer room勁過動畫好多
上次JL俾Joss撚完仲唔夠咩
下個post叫咩名
Goodbye Shazam Welcome Flash

Reddit 知名Snyder 撚
Rental service and streaming giant Amazon Prime, reveals 'Shazam! Fury of the Gods' is coming to digital platforms next month, April 18.

Streaming availability on HBO Max and physical copies remains unannouced.
條友不嬲興反手

占根鳩up史:

上面唔記得加埋佢話唔會自己導超人,結果又反手,電影界創富者
好憎呢條打巴仔
接上手手尾寫暗黑超人 -> reboot從頭寫起陽光超人

全職CEO -> 工作量減半,人工照袋

細個講左句以後唔同女仔玩,大個睇黎就只可以搞基
幾時真實版Captain Marvel vs Black Adam
想問休斯依家見到shazam票房有咩感受?
Dc唔係行緊正確方向既咩 點解票房會咁低
不嬲都話證明左要reboot ,
如果6月flash票房炒埋先同人講錯方向
都reboot 唔睇了
睇左幾多次
即係無用gal godot?
比阿ROCK哥今套掂仲得了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞