[DC綜合#19] Welcome to James Gunn討論區

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
拍The Authority
痴撚線直接去到Damien 前面嗰三個影都冇埋
咁可以直接出Nightwing, Red Hood, Tim嘅
希望係咁 佢哋都應該好難有stand-alone
所以真係斬晒啲前面project直接由頭嚟過
同DCAU一鳩樣,唔知點解死要推Damien明明Nightwing, Red Hood無論係故事定係人設都吸引過佢多多聲
DCAMU*
Dick起碼都有出現 Tim同Jason直接蒸發埋 ,如果新DCU佢哋齊曬已經好開心
冇得唔斬啦
鐘意nightwing,幾時拍nightwing一棍比Damian 擲死
the authority係咩來頭
聽完都唔明咁點解Aquaman 就可以係中年其他要reboot
仲要出Damian, 咁肥Ben 唔係就啱晒年紀咩
應該又係當SS咁拍唔信有Apollo同Midnighter
Arkham Knight隻Game都係一次過推哂班Bat Family出嚟,要拍一定拍到嘅
又話要後生演員 但又拍中年batman
咁你炒Henry 做乜 食撚屎啦垃圾根
講到明the flash會reboot全部,希望已死
同埋無講wonder woman
即係gal gadot 卸任喇?
到時頭幾套炒哂車又reboot多次
希望有生之年可以睇到正聯打Darkseid
佢開場白咁講 即係Shazam 同Aquaman唔駛reboot?
Shazam講到明唔使reboot,aquaman聽落似係,Flash就好隱晦咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞