[DC綜合#19] Welcome to James Gunn討論區

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
沙贊2評價又係垃圾
雖然都預咗個
預左呢套同藍甲蟲 票房上仆直啦
所以點解BA條友好似香港同台灣仲多fan屎過大陸
支那果邊只要唔係Zack fans都屌鳩佢架wo
支那果邊覺得佢撐dc 成日屌marvel
邊個BA
https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1678878608.A.563.html

台仔好似一路都當佢係聖典
Cls review都未有就知垃圾
休斯要lose shit了
係咪red moon炸
Reddit估只係佢自己嘅Fans活動
講真如果真係關事應該一早有風流出
https://video.weibo.com/show?fid=1034:4879677710598317
仲有呢段片
有HENRY,EZRA,BEN,RAY把聲

但都唔敢有太大希望
Fan event 都好呀
戲院播zsjl
我都好想係戲院睇
蝦雞巴亂猜
我猜是肛恩會在新的DCU裡再次請回查導一起負責新DCU項目 並由查導主要負責跟"正義聯盟系列"相關的企劃
因為短片中出現的DC最大反派之一的達克賽德很明顯是比較可能出現在正義聯盟規模的作品中
Cancel完人地個世界觀然後叫翻佢翻嚟整過個新?
玩泥沙咩
Flash film 官方Twitter都貼左

https://twitter.com/flashfilmnews/status/1635998742510727170?s=46&t=CCKjErp83l0rjz7-KnGJOQ

個人推測因為Flash劇情同Zack Snyder 3部曲好有關鏈 可能會係果三日重映MOS BVS ZSJL
點都好過某粒方先啦
BA佢講到明係DC fans但評論DC唔會過份偏幫
講M記又唔會亂咁屌
BA 係真心愛DC 唔係搵食YouTuber
如果係咁我又唔介意reboot 呀
Zack始終set個世界觀set得太緊
冇乜位比其他新英雄入
依樣似
如果有野公佈應該唔會三日

好想imax睇zsjl
所以佢評論個方面真心睇得過
唔好因為佢係大陸仔就負皮佢
佢有時啲評論仲好過某啲DC死忠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞